• Aanbieding!

2015 - Taittinger Champagne - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 11 loyalty points . Your cart will contain total 11 points that can be converted into a voucher of € 1,10 .


€ 116,00
Inclusief belasting

Champagne Taittinger vintage 2015 - (75cl)

Aantal
Laatste items in voorraad

Champagne Taittinger Millésimé 2012 - (75cl)Champagne Taittinger vintage 2015 - (75cl)

Champagne Taittinger is een Champagne van de eerste persingen, gemaakt van 50% Chardonnay en 50% Pinot Noir. De Chardonnays komen grotendeels van “Grands Crus” van de Côte des Blancs en de Pinots Noirs komen van Crus van de Montagne de Reims en de Marne-vallei. De Brut Millésimé 2000 heeft meerdere jaren in kelders gerijpt, wat de langzame rijping van de aroma's en de ontwikkeling van de lengte en de complexiteit van de wijn mogelijk maakt.De oogst van 2015 bood druiven met een mooie rijpheid die evenwichtige wijnen met een goede homogeniteit opleverden .

Proeverij:

“De Brut Millésimé 2015 van Taittinger heeft een prachtige sprankelende goudgele kleur, een teken van grote rijpheid van de druiven”

"De bubbels zijn fijn, licht en overvloedig"

"In de neus geeft deze wijn delicate aroma's vrij van perzik en gesuikerde grapefruit met geuren van kleine witte bloemen en subtiel muntachtige theeblaadjes"

"In de mond is de aanzet zowel levendig als zacht met dominante en fruitige smaken van citrus en kweepeer"

“De afdronk is erg lang, soepel, zijdeachtig en complex”

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)