Champagne Lanson Brut (75cl)

Champagne Lanson Brut (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 4 loyalty points . Your cart will contain total 4 points that can be converted into a voucher of € 0,40 .


€ 49,50
Inclusief belasting

Champagne Lanson Brut (75cl)

Aantal

Champagne Lanson Brut 75cl

De Brut Black Label champagne van Lanson is een fruitige, luchtige, levendige en verfrissende wijn die bij elke gelegenheid kan worden gedronken. Een geweldige klassieker met een zeer goede prijs en dat is zelden teleurstellend.

LEVENSMIDDELEN EN WIJNEN
Lanson Black Label kan op elk moment van de dag of nacht worden genoten, evenals tijdens maaltijden op een voorgerecht of vis.

AWARDS
2011 - Sydney International Wine Competition (Australië): Blue Gold Award & Top Wine van de wedstrijd - International Wine Challenge (UK): Silver Medal - International Wine & Spirit Competition: Bronze Medal - Decanter World Wine Awards: Medal van Bronze 2010 - International Weinprämierung Zürich: Gold Medal Best in Class - Wereldwedstrijd van Brussel (België): Medialle d'Argent - Internationale Wine & Spirit-competitie: bronzen medaille

TECHNISCH BLAD
Vinificatie: mengsel van 35% Chardonnay, 50% Pinot Noir en 15% Pinot Meunier, van ongeveer vijftig verschillende wijnen, het Lanson Black Label is ongeveer 3 jaar oud in de kelder.

Proeven: met zijn heldere en heldere jurk doet het Black Label denken aan de karakteristieke strokleur van Pinot Noir, met amberkleurige highlights. In de fluit toont hij zich blij met een fijne kraal van bubbels. Op de neus straalt het een gevoel van vitaliteit en lentegeuren uit, vermengd met aroma's van toast en honing. De smaak onthult een boeket van rijp fruit en citrusvruchten. Een aangename en pittige wijn, lang en vol in de mond.

Kenmerken: De garantie van een volheid van smaak. Als het een rauwe champagne is die universeel wordt gewaardeerd, is het Lanson Black Label, een klassieker die de ideeën en het karakter uitdrukt van degenen die het maken.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)