• Aanbieding!

2005 - Charles Gardet - Champagne - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 11 loyalty points . Your cart will contain total 11 points that can be converted into a voucher of € 1,10 .


€ 115,70
Inclusief belasting

2005 - Charles Gardet - Champagne - (75cl)

Aantal
Laatste items in voorraad

2005 - Charles Gardet - Champagne - (75cl)

REGIO: Champagne

APPELLATIE: Champagne

VINTAGE: 2005

DRUIVEN: Chardonnay - Pinot Noir

KLEUR: Ruw

CLASSIFICATIE: AOC

SAMENSTELLING: 70% Chardonnay - 30% Pinot Noir

ALCOHOLNIVEAU: 11,5%

Het was aan het einde van de 19e eeuw dat Charles Gardet, een fijne koopman met een vleugje avontuur voor zijn tijd, Maison Gardet oprichtte in Épernay. In de jaren dertig zette zijn zoon, Georges Gardet, de familietraditie voort door zich in Chigny-les-Roses te vestigen om het merk Champagne Gardet te ontwikkelen. Al generaties lang geëvolueerd in de wijnbouw en boomkwekerij, is het de familie Prieux die nu de trotse eigenaren zijn. Maison Gardet, diep geworteld in zijn geboorteland (Champagne), wil de technologieën van de 21e eeuw combineren met de traditie die hij van de stichter van het huis heeft geërfd om champagnes van topkwaliteit te produceren.

Om de kwaliteit en het karakter van zijn champagnes jaar na jaar te behouden, maakt het huis gebruik van de nieuwste technologische innovaties om elke parameter van de Champagne-wijnbereidingsmethode steeds beter onder de knie te krijgen. Een sleutelfase in de transformatie van het fruit in goddelijke nectar, de vinificatie wordt aangepast aan onze cuvées om een ​​champagne te verkrijgen die des te authentieker is.

Het huis produceert zijn champagnes in overeenstemming met de strenge AOC-voorschriften en -tradities. Het verzekert zijn engagement voor milieu en kwaliteit door zijn personeel de nodige middelen te geven om het kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid op alle niveaus van het bedrijf uit te voeren.

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)