Champagne Louis Roederer Rosé Vintage 2014

Louis Roederer Rosé - Vintage 2014 - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 19 loyalty points . Your cart will contain total 19 points that can be converted into a voucher of € 1,90 .


€ 199,30
Inclusief belasting

Champagne Louis Roederer Rosé - Vintage 2014 - (75cl)

Aantal

Champagne Louis Roederer Rosé - Vintage 2013 - (75cl)

NAAM VAN DE WIJN Champagne Louis Roederer Rosé Vintage 2014
LAND Frankrijk
REGIO Champagne
NAME Champagne
Sparkling COLOR
VINTAGE 2014
DRUIVEN 66% Pinot noir - 34% Chardonnay
ACTIE VAN ALCOHOL 12%
TIP Dienen tussen 8 ° en 10 °
FIELD EN WIJN Roederer huis bouwt in tegenstelling tot anderen op de eigen wijngaard van 200 hectare, zeer goed gelegen met een hoog percentage van de wijnstokken ingedeeld grand cru (+ 70%). Het controleert volledig hun voorraden, deze kostbare wijn schat, deze directe link met het land van Champagne verklaart de regelmaat van de wijnen. Volwassenheid, energie, elegantie zijn op de afspraak in de verschillende cuvées, de vertrouwelijkheid van deze, laten ze te vinden op de grootste gastronomische tafels.
BELONING 92 pts Wine Spectator
EYE Zalmroze kleur met rood / oranje highlights. Fijne en dynamische bruisen.
NEUS Het boeket onthult de uitbundigheid van de Pinot Noir Zuid hellingen Cumières: er is een reeks van rode vruchten, fris en zoet, vergezeld van bloemige noten (acacia) en minerale met gegrilde en gerookte accenten, die samen op te geven een compleet pakket, zowel rijk, vers en verfijnd.
MOND Bij het paleis, vindt men onmiddellijk de heldere fruit, fris en zoet, geïntegreerd in een romige textuur, lekker en knapperig. Magic, soms verontrustend, grote Pinot Noir werkt finesse: rijkdom, versheid, de intensiteit en aromatische zuiverheid van smaken, echt ingebed in een fluwelen en zijdezachte tannines ... in een ultieme elegantie dankzij zich te wenden tot de grote minerale frisheid
DRINK VAN NU
DRANK VOOR 2025
OPEN Vlak voor het serveren
SERVEREN Serveer tussen 8 ° en 10 °
GUARD Drinken of bewaren
SUGGESTIES GOURMET schaal- en schelpdieren, geitenkaas, gebakken pasta met kaas, diverse bereidingen van varkensvlees met fruit, risotto met champignons in het algemeen, en de meeste desserts
TYPE Champagne

Datasheet

Merk
Louis Roederer
Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)