• Aanbieding!
Champagne Théophile Roederer Brut - (1,5L)

Champagne Théophile Roederer Brut - (1,5L)

redeem
By buying this product you can collect up to 13 loyalty points . Your cart will contain total 13 points that can be converted into a voucher of € 1,30 .


€ 135,00
Inclusief belasting

Champagne Théophile Roederer Brut - (1.5L)

Aantal

Champagne Théophile Roederer Brut Magnum (1,5L)

Champagne

De Théophile cuvée is gemaakt van de jonge wijnstokken van de Louis Roederer-wijngaard (die minder dan 8 tot 10 jaar oud zijn) die verband houden met de aankopen van Meunier in de Marne-vallei en het westen van de Montagne de Reims. C t is een blend van vier jaar oogst. Het profiteert van een gemiddelde rijping van 2 jaar in kelders en een rust van 6 maanden na degorgering.
Kenmerken van de cuvée
Naam van de wijn:Champagne Théophile Roederer Brut Magnum 1.5L
Regio: Champagne
Appellatie: Champagne
Kleur: Sprankelend
Vintage:N/A
Ras: 33% Meunier – 33% Pinot Noir – 33% Chardonnay
Alcoholgraad: 12 %

Tip: Serveer tussen 8°C en 10°C
Landgoed en wijn: Champagne Théophile is vandaag de dag de waardige erfgenaam van Champagne "Théo" die zijn hoogtijdagen beleefde in de jaren 1930 toen de grote huizen van Montparnasse ervoor kozen kunstenaars en nachtbrakers ermee te trakteren. Théophile wordt nu geproduceerd door Louis Roederer in de stijl die het zo succesvol maakte. Théophile is niet bepaald de tweede wijn van Louis Roederer. De tweede wijnen liggen in de meeste gevallen genetisch heel dicht bij hun grote inspiratiebronnen. Voor Théophile is het een echte maar ijle verbinding, met verschillen die deze champagne onderscheidend en dus spannend maken.
onderscheidingen:
Proeven & bewaren
Oog: Licht bleke gouden kleur. Fijne en aanhoudende perlage.
Neus: Rijk en subtiel boeket met tonen van witte bloemen, meidoorn.
Smaak: Frank aanval, romige structuur. Perfecte balans tussen de structuur en fruitigheid van Pinot Noir en de finesse van Chardonnay.
Drinken van: Nu
Drinken voor: 2012
Open: Vlak voor het serveren
Serveren: Serveer tussen 8°C en 10°C
Gastronomische suggesties
De Brut zonder jaar wordt gewaardeerd als aperitief, maar zijn structuur laat ook meerdere gastronomische associaties toe, zoals gerechten op basis van vis, zuurkool, schaaldieren, verschillende soorten wit vlees, evenals de meeste desserts.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)