Champagne Cristal Roederer 2006 3 liters

Louis Roederer Vintage Cristal 2009 3 liter

redeem
By buying this product you can collect up to 399 loyalty points . Your cart will contain total 399 points that can be converted into a voucher of € 39,90 .


€ 3.998,00
Inclusief belasting

Louis Roederer Vintage Cristal 2009 3 liter

Aantal
Laatste items in voorraad

Louis Roederer Vintage Cristal 2009 3 liter

Champagne

In 1876, tsaar Alexander II, al groot fan van de wijnen van Louis Roederer, vroeg Louis Roederer om "de uitoefening duwen nog verder" op te stellen, voor zijn persoonlijk gebruik, een unieke wijn per fles en kwaliteit. Louis Roederer stelt vervolgens voor om een ​​uitzonderlijke witte kristallen fles te maken waarin hij de beste selectie van wijnstokken van 7 grands crus van zijn domein uitwerkt. Deze wijn, alleen ontwikkeld in de "grote" jaren, toen de rijpheid van de Chardonnay en Pinot Noir een goed evenwicht te bereiken, nauwkeurig is de eerste prestige cuvée Champagne.
Kenmerken van de cuvée

Wijnnaam: Champagne Louis Roederer Cristal Magnum 3L 2009
Champagne
Appellation: Champagne
Kleur: Sparkling
Vintage: 2009
Varietal: 55% Pinot Noir - 45% Chardonnay
Alcoholgraad: 12%
Verpakking: houten kistje
Tip: serveer tussen 8 ° en 10 °
Landgoed en wijn: het huis Roederer vertrouwt in tegenstelling tot anderen op een eigen wijngaard van 200 hectare, zeer goed gelegen met een groot aandeel wijnstokken ingedeeld in grand cru (+ 70%). Het controleert volledig hun voorraden, deze kostbare wijn schat, deze directe link met het land van Champagne verklaart de regelmaat van de wijnen. Volwassenheid, energie, elegantie zijn op de afspraak in de verschillende cuvées, de vertrouwelijkheid ervan, laten ze terug te vinden zijn op de grootste gastronomische tafels.
beloningen:
Proeven en bewaren

eye:
neus:
Smaak: intense en delicate wijn. Het onthult een precieze en zuivere combinatie van de zoete bloem, de cacao, de fijngesneden geroosterde hazelnoten, de gekonfijte citrusvruchten. De textuur is oneindig zijdeachtig, geconcentreerd en smakelijk met een explosie van rijp fruit, rood fruit, witte chocolade, karamel en Weense gebakjes typisch voor Cristal.
Drink van: Nu
Drink vóór: 2035
Open: vlak voor het serveren
Serveer: Serveer tussen 8 ° en 10 °
Gourmet suggesties

St. Jacques schelpen en schaaldieren zoals kreeft zal prachtig combineren met de champagne, rauwe vis zoals zalm ook een harmonieuze overeenkomst te creëren. Bij vlees aan de zijkant kun je kiezen voor wit vlees of foie gras.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)