Ramos Pinto – Porto – Late Bottled Vintage 2017

Ramos Pinto – Porto – Late Bottled Vintage 2017 - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 3 loyalty points . Your cart will contain total 3 points that can be converted into a voucher of € 0,30 .


€ 38,60
Inclusief belasting

Ramos Pinto – Porto – Late Bottled Vintage 2017 - (75cl)

Aantal
Laatste items in voorraad

Ramos Pinto – Porto – Late Bottled Vintage 2017 - (75cl)

Zeer geconcentreerde, dichte, levendige en vrij dekkende kleur. Jong aroma met een concentratie van rood fruit, waaronder een eerste inslag van kers, aalbes en pruim. In perfecte harmonie met de vruchten, het bewijs ook van een bloemenboeket van roos en een vleugje zwarte peper. Het is een wijn die opvalt door zijn frisheid en balans, met tonen van cederhout, eucalyptus en bessen die hem een ​​beruchte complexiteit in de mond geven. Zijdezachte tannines en een lange afdronk.

Lekker bij wild, rood vlees, kaassoufflé, Serrakaas of andere vette kazen en chocoladedesserts.

Wijnbeoordeling:
91-92 punten door Robert Parker
Gouden medaille 95 punten Decanter World Wine Awards

De LBV is de vrucht van één jaar. Zijn rijkste broer, de Vintage, wordt in het tweede jaar gebotteld en hij in het vierde jaar. Het is zachter dan Vintage, meer geëvolueerd, gemakkelijker te drinken, krachtig, provocerend, compact en harmonieus. De smaken van chocolade en kaas zijn hem bekend. Na opening van de fles blijft hij nog 15 tot 30 dagen op zijn hoogtepunt, mits op de juiste manier bewaard. Het is een ongefilterde wijn die dus meteen gedronken kan worden of in de kelder bewaard kan worden in afwachting van de beloofde complexiteit.

Vriendelijk
Haven

Benaming
Haven

huis
Ramos Pinto

Benauwd
Volle en vlezige wijn, nerveus, peperig, rijk aan rijp fruit, met stevige en zachte tannines, wat hem een ​​opmerkelijke complexiteit geeft. Lange en harmonieuze afdronk.

Kleur
Rood

Houden
Om te drinken of om te bewaren

Neus
Uitbundig, genereus, zeer fruitig. Aroma's van rijpe druiven en rood fruit overheersen. Noten van donkere chocolade vermengen zich perfect met een fijn vleugje tabak.

Oog
Intense mantel, dicht rood met violette nuances.

Land
Portugal

Serveren
Serveer tussen 16°C en 18°C

Selectie
selectie, Yves Catulle

Beloning
parker

Specificiteit:
Particuliere verkoop

Formaat
70cl

Vintage
2017

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 14 other products in the same category)