• Aanbieding!
Champagne Pol Roger Brut vintage 2016

2016 - Pol Roger Champagne Brut - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 11 loyalty points . Your cart will contain total 11 points that can be converted into a voucher of € 1,10 .


€ 110,00
Inclusief belasting

Champagne Pol Roger Brut vintage 2016 - (75cl)

Aantal
Laatste items in voorraad

Champagne Pol Roger Brut vintage 2016 - (75cl)

Pol Roger Brut Vintage 2016 is een champagne gemaakt van de traditionele blend van het huis Pol Roger: 60% Pinot Noir, 40% Chardonnay uit 20 Grands en Premiers Crus uit de Montagne de Reims en de Côte des Blancs. De Pol Roger Brut Vintage 2006 vintage, geproduceerd in beperkte hoeveelheden, rijpte 9 jaar in onze kelders voordat hij op de markt werd gebracht.

Een kwaliteitschampagne om zo van te genieten of als aperitief, vergezeld van een toast met foie gras. Aan tafel is het de ideale begeleider van gerechten die zowel mals als sappig zijn, zoals gevogelte supreme met cantharellen of zwezeriken met morieljes.

De Cuvée Pol Roger Brut Vintage 2016 heeft een prachtige diepgouden kleur, versterkt met aanhoudend bruisen.

De intense neus drukt een prachtige complexiteit uit die inherent is aan zijn volwassenheid. Het onthult aroma's van geel en wit vruchtvlees (kweepeer, appel) gecombineerd met tonen van gedroogd fruit.

De smaak is gebaseerd op een romige, heerlijke en evenwichtige structuur. De aanhoudende frisheid wordt geassocieerd met subtiele tonen van amandel, die in de afdronk gecombineerd worden met pittige accenten. Deze structuur geeft de wijn zijn volledige consistentie en volheid, zonder zijn finesse te verraden.

Bron: Pol Roger

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 6 other products in the same category)