• Aanbieding!
champagne Pol Roger Brut Réserve

Champagne Pol Roger Brut Réserve - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 6 loyalty points . Your cart will contain total 6 points that can be converted into a voucher of € 0,60 .


€ 69,00
Inclusief belasting

Champagne Pol Roger Brut Réserve (75CL)

Aantal

Champagne Pol Roger Brut Réserve - (75cl)

De niet-vintage Brut zijn de meest representatieve wijnen van Champagne. Ze zijn voor het huis Pol-Roger voorbij het vluchtige hedendaagse en de manieren van doorgang. Deze Brut Reserve is geen uitzondering op de regel.

De 3 druivensoorten van de benaming - chardonnay, pinot noir, pinot meunier - worden allemaal in 3 gelijke delen geserveerd met druiven van 30 verschillende crus, waaronder verschillende Premiers en Grands Crus. Tijdens de vinificatie wordt maximaal een derde van de reservewijnen toegevoegd om de smaak van deze wijn na verloop van tijd te bestendigen. Er volgt een minimum verblijf van 3 jaar in de kelder en een dosering van 11 gram suiker per liter.
Het resultaat is een Champagne met een krachtige en aantrekkelijke neus over het fruit en brioche-tonen. De smaak is open en dynamisch, met gekookt fruit, citrusvruchten, kruiden en een opmerkelijke aromatische persistentie.

Datasheet

Pays
France
Merk
champagne Pol Roger Brut Réserve
Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 6 other products in the same category)