• Aanbieding!
Champagne Louis Roederer collection 243 brut

243 - Collection Louis Roederer Brut - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 6 loyalty points . Your cart will contain total 6 points that can be converted into a voucher of € 0,60 .


€ 66,00
Inclusief belasting

Champagne Louis Roederer collection 243 brut - (75cl)

Aantal
Laatste items in voorraad

Champagne Louis Roederer collection 243 brut - (75cl)

Het is een verlangen naar vrijheid, om de kwaliteit van onze multi-vintage melanges nog verder te verbeteren, wat ons ertoe heeft aangezet een nieuwe aanpak te kiezen: de creatie van een collectie, een levende champagne, eigentijdser dan ooit! »

Ontdek de ontstaansgeschiedenis van de collectie: de vrijheid van de Louis Roederer-stijl!

EEN VISIE NAAR DE TOEKOMST

Het is een nieuwe ambitie, een vrijheid die ons er vandaag toe brengt een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis te schrijven door Collection te creëren. Het tijdperk, de klimaatverandering, het belang van duurzame wijnbouw die levende wezens respecteert om alle kwaliteiten van het terroir tot uitdrukking te brengen, zijn allemaal bewijzen die moeten worden beantwoord.

Uit dwang en tegenspoed ontstaan ​​vaak de mooiste werken. Geïnspireerd door een nieuwe adem, heeft het huis ervoor gekozen om zijn melanges te vernieuwen, zijn knowhow anders te modelleren, zijn gebaren te heroverwegen om zichzelf te verankeren in dit nieuwe tempo van de natuur en zo altijd in beweging te blijven, vooruit te gaan en te passen.

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)