• Aanbieding!
Champagne De Castellane Rosé

Champagne - De Castellane Rosé - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 6 loyalty points . Your cart will contain total 6 points that can be converted into a voucher of € 0,60 .


€ 66,00
Inclusief belasting

Champagne - De Castellane Rosé - (75cl)

Aantal

Champagne - De Castellane Rosé - (75cl)

Functies

Aroma: complex, rond en fris met tonen van aardbeien
Smaak: Rood en zwart fruit: aroma van rood fruit
Druiven: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Kleur: helder zalmroze
Hoe het te proeven?

Serveertemperatuur: 8° tot 12°

Begeleiding: Dessert: serveer met aardbeientaart of zalm

een geclassificeerde champagne

Sinds 1895, in de stilte, de duisternis en de vochtigheid van zijn kelders, heft De Castellane geweldige champagnes op die door hun parfum, hun kleding, hun lichaam tot onze zintuigen spreken.
Het subtiele huwelijk van chardonnays met pinots, frisse en lichte jonge wijnen met ruime en krachtige reservewijnen, geduldig wachtend op rijpheid in de kelder, brengen elegantie en finesse, kleuren en aroma's die het uiterlijk, de neus en de mond verleiden.
De Castellane is dus de champagne van liefhebbers van schoonheid en goedheid, de champagne van levensgenieters.

De Brut Croix Rouge drukt de "De Castellane-stijl" uit, een subtiel huwelijk van klasse en plezier. Het weerspiegelt de gehechtheid van de oenologen aan de kwaliteitstraditie van het Huis en illustreert hun knowhow om, met consistentie door de jaren heen, de rijkdom en finesse van zijn stijl tot uitdrukking te brengen.
Een uitgebalanceerde blend van drie Champagne-druivensoorten (Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier), de regelmaat wordt gegarandeerd door de toevoeging van ongeveer 15% reservewijnen. De crus waaruit het bestaat en de rijping in de kelder gedurende meer dan 24 maanden zijn de bron van zijn frisheid en zijn structuur.
De Brut Croix Rouge is ideaal voor een stijlvol aperitief of voor een lange feestavond. Tijdens een maaltijd zal het de eenvoudigste gerechten accentueren, zoals Parmaham met meloen, of kip met morieljes, en zal het elegant de fijnste gerechten accentueren.

Geschiedenis:
Champagne De Castellane draagt ​​de naam van een van de oudste families in Frankrijk, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 10e eeuw bij de graven van Arles en de Provence.
In 1895 vestigde burggraaf Florens De Castellane zijn huis in Epernay. Als vroege communicator koos hij het rode Saint-André-kruis als het embleem van zijn merk, als eerbetoon aan de standaard van het oudste Champagne-regiment.
Al snel werd De Castellane de champagne van de Belle Epoque-vieringen voor heel Parijs.

De Castellane is gevestigd in Epernay, hoofdstad van de Champagne, in een imposant gebouw dat is opgenomen in de inventaris van historische monumenten.
Door zijn grootte is het mogelijk om alle technische voorzieningen van het huis op één locatie te huisvesten: de ongeveer honderd vaten waarin de most van de oogst is ondergebracht, de 9 kilometer aan kelders waar onze wijnen worden gerijpt, tot aan de geavanceerde verpakkingslijnen.
De toren van De Castellane, 66 meter hoog, biedt degenen die zijn 237 treden beklimmen een uniek panorama van Epernay en de wijngaarden van de Marne-vallei.
Elk jaar komen enkele tienduizenden bezoekers uit Frankrijk en elders om de kelders van De Castellane te bewonderen.

Datasheet

Merk
Champagne De Castellane
Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There is 1 other product in the same category)