• Aanbieding!
Champagne - Don Ruinart - 2007

Champagne - Don Ruinart - 2007 - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 39 loyalty points . Your cart will contain total 39 points that can be converted into a voucher of € 3,90 .


€ 395,00
Inclusief belasting

Champagne Ruinart "Don Ruinart" Brut Vintage 2007 -(75cl)

Aantal
Laatste items in voorraad

Champagne Ruinart "Don Ruinart" Brut Vintage 2007 - (75cl)

Dom Ruinart 2007 blijkt dat er een jonge en sprankelende kleur, een licht geel geaccentueerd met amandel groene weerschijn.
De bubbel is goed en dynamisch.
De neus toont de jeugd van de wijn noten van witte bloemen (linde), vers fruit en citrusvruchten (gele pruim, nashi peer, bergamot). Beluchting onthult een zachtere achtergrond, met aantekeningen van gebak (koekjes, kokos en hazelnoot) gemarkeerd door een minerale en Minty frisheid.
Race lengte en meld het paleis, waar vond de frisheid van citrus, exotisch fruit en een mooie mineraliteit op flinty aroma's.
De prachtige frisheid van Dom Ruinart 2007 maakt het een heerlijke aperitief champagne.
Mellowed door een paar maanden van het ouder worden, zal hij gerechten trouwen waar de zee en jodium noten spelen met de mineraliteit: Walnut St. Jacques Dungesneden gemarineerde zeewier, tomaat water gelei of garnalen gemarineerd en lichte crème met kombawa-schors.

Proefnotitie:

Pur Chardonnay met driekwart van de kust en een kwart witte berg van Reims, Dom Ruinart 2007 was een groot succes met mooie citrus en limoen en frisse smaak, lang, complex en subtiel, de dosering nog een klein cadeautje. Het zal nog steeds veel winnen bij het ouder worden. Super!

Datasheet

Pays
France
Merk
Ruinart
Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 13 other products in the same category)