Champagne Ruinart Blanc de Blancs (150cl)

Champagne Ruinart "Blanc de Blancs - (150cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 26 loyalty points . Your cart will contain total 26 points that can be converted into a voucher of € 2,60 .


€ 268,00
Inclusief belasting

Champagne Ruinart "Blanc de Blancs (150cl) (Magnum)

Aantal

Champagne Ruinart "Blanc de Blancs (150cl) (Magnum)

Van grote aromatische kracht, heeft Ruinart Blanc de Blancs de pure zuiverheid waarvan het 100% is afgeleid. Het concentreert zich voornamelijk op de Crusiers van de Côte des Blancs en de Montagne de Reims.
De neus is intens fruitig. Citrusvruchten (citroen, citron ...) en exotisch fruit (ananas, passievrucht ...) bloeien hier. Dan komen vleugjes bloemen (jasmijn) en vlezige vruchten (witte perzik, roze bes).
Nauwkeurig en schoon ontwikkelt de wijn een subtiele balans tussen rondheid en soepelheid in de mond.
Gezellig en levendig, zo helder op langoustines met verse kruiden.
Houd van de zee: zijn vruchten, zijn witte vis. Bar tartaar met citrusfruit en gember als voorgerecht. In vlakke, zool op de plancha. Pittige tip voor het toetje: citroentaart of grapefruit granita.
De Blanc de Blancs werd ontwikkeld met een grote meerderheid van chardonnay uit de eerste wijnen van de kust en de witte berg van Reims met een beetje Sézannais. Zeer vers fruit, citrus, het is zoet en zacht met een mooie zachte, frisheid die terugkeert naar de finale. Heel mooi wit van blanken.

Datasheet

Druiven
100% Chardonnay
Pays
France
Merk
Ruinart
Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 13 other products in the same category)