• Aanbieding!
Champagne Jacquesson

Champagne Jacquesson (cuvée 745) - Brut - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 9 loyalty points . Your cart will contain total 9 points that can be converted into a voucher of € 0,90 .


€ 98,00
Inclusief belasting

Champagne Jacquesson (cuvée 745) - Brut - (75cl)

Aantal

Champagne Jacquesson (cuvée 745) - Brut - (75cl)

... Geweldige champagnewijn

De knowhow van de mannen van het Champagnehuis JACQUESSON, dat respectvol werk combineert met de wijnstok en de nauwgezetheid van het wijnmaken, brengt wijnen voort met een unieke persoonlijkheid, die de grote terroirs weerspiegelen.
De unie van wijnen van hetzelfde jaargang uit enkele tientallen percelen wordt aangevuld door enkele van hun voorgangers, de reservewijnen, die meerdere jaren in vaten worden bewaard. Het doet ertoe
hier om het beste van elke oogst te onthouden, niet om de variaties van elk jaar te ontkennen. We nummeren onze Cuvées om ze te daten en de persoonlijkheid van ieder naar voren te brengen.
We willen dat het vintage-effect door de consument wordt gevoeld. Zeker, de Brut blijft een blend van cuvée, maar met een vintage die nog steeds overheerst en daarom naar voren wordt gebracht.
Een werkelijk fantastisch assortiment champagnes. De cuvées van dit huis onderscheiden zich door hun elegante textuur en hun zo pure kwaliteit "- Robert Parker
- Bettane en Desseauve Guide 2014 - Rating 17/20
Ontdek Jacquesson Champagne voor een redelijke prijs

Datasheet

Pays
france
Merk
Champagne Jacquesson
Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 3 other products in the same category)