Bruichladdich Scottish Barley Whisky

Bruichladdich Scottish Barley Whisky

redeem
By buying this product you can collect up to 7 loyalty points . Your cart will contain total 7 points that can be converted into a voucher of € 0,70 .


€ 79,94
Inclusief belasting

Bruichladdich Scottish Barley Whisky 

Aantal
Laatste items in voorraad

Bruichladdich Scottish Barley Whisky 

ISLAY SINGLE MALT SCOTCH WHISKY 70CL 50% VOL

Geassembleerd door meester distilleerder Jim McEwan van zorgvuldig geselecteerde vaten, deze klassieke single malt Scotch hoogtepunten elegante bloemen notities, meestal Bruichladdich. Deze ongekleurde whisky is onze kenmerkende fles: de Bruichladdich bij uitstek. Gemaakt van 100% Schotse gerst, langzaam gedestilleerd en vervolgens alleen gerijpt op de kust van Lochindaal, in Amerikaanse eiken vaten van hoge kwaliteit, deze whisky is een bewijs van de kwaliteit van onze ingrediënten.

Proefnotities:

Jurk: Zon van de vroege zomer op de gerstvelden.

Neus: Het boeket is een wonder. Gerst suiker met een vleugje munt. Wilde bloemen en gekarameliseerde vruchten, een paar druppels citroensap en honing, mandarijn.

Palace: zoet en verfrissend. Eik en gerst verhogen de rietjes. Fruitige tonen - combinatie van rijp groen fruit, bruine suiker en zoete mout.

Laatste: Onvergetelijk en warm.

Een unieke 'malt' van uitzondering

Islay Island ligt aan de westkust van Schotland. De negen distilleerderijen van dit eiland genieten van een werkelijk magische mariene alchemie en vele veenmoerassen. Met Bruichladdich Scottish Barley biedt Bruidladdich een whisky aan die uitsluitend met Schotse mout wordt geproduceerd. En het is zeldzaam! Het is gerijpt in vaten met bourbon. De distilleerderij is tegen de "tirannie van de leeftijd" (dit is de uitdrukking die wordt gebruikt door de distilleerder, Jim McEwan): het bottelen van deze "single malt" vindt plaats wanneer de gewenste harmonie wordt bereikt . Het wordt dan ongekleurd en ongefilterd gebotteld. Dit is een gebalanceerde maar zeer expressieve malt met florale evocaties. Klassiek en elegant, niet geturfd.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)