Knockando 12 Year Old Sinble Malt Whisky

Knockando 12 Year Old Sinble Malt Whisky

redeem
By buying this product you can collect up to 7 loyalty points . Your cart will contain total 7 points that can be converted into a voucher of € 0,70 .


Knockando 12 Year Old Sinble Malt Whisky - (70cl)

Knockando 12 Year Old Sinble Malt Whisky - (70cl)

SPEYSIDE ENKELE MALT SCOTCH WHISKY 70CL 43% VOL

De Knockando-distilleerderij staat bekend om zijn expertise in de kunst van het rijpen in vaten en de vintage die het op zijn flessen aanbrengt. De single malts hebben de elegantie van hun terroir, Speyside, en onderscheiden zich door hun unieke fruit en delicatesse.

Knockando

De Speyside-regio is de bakermat van de beste malt whisky's. Onder hen onderscheidt Knockando zich door een unieke fruitigheid en subtiliteit, dankzij de selectie van de zuiverste en meest natuurlijke ingrediënten in overeenstemming met voorouderlijke methoden. De distilleerderij heeft ook het onderscheid van vintage al zijn single malts. Elke fles Knockando bevat alleen het product van een enkel distillatieseizoen. Het jaar op elk etiket is de garantie. Innes Shaw, meester-distilleerder bij Knockando voor meer dan 30 jaar, heeft de distilleerderij sterk beïnvloed. Hij heeft hem met name zijn knowhow bij de selectie van vaten nagelaten, wat de bijzonderheid is van elk van de knelpunten van Knockando. "Wij geven de voorkeur aan vaten die op hun hoogtepunt zijn. Dit betekent dat er van de ene vintage naar de andere een subtiel verschil kan zijn, maar het karakter van de distilleerderij blijft hetzelfde. "

Wist je dat? De bleke, gouden kleur van Knockando's single malt Scotch Whisky is helemaal natuurlijk. Deze kleur komt van de vaten waarin de whisky ouder wordt. Er worden geen kleurstoffen toegevoegd. Het is om deze reden dat de kleurdiepte kan variëren afhankelijk van de files.

Proeven:

Stijl: delicaat en fruitig

Graad: 43 °

Kleur: bleek goud

Neus: fris, zoet en fruitig met tonen van amandel. De toevoeging van water verbetert tonen van mout en citrus.

Smaak: Delicaat, fris en fruitig. Een lichte zuurgraad van de aanval vergezeld door granen. Dan tinten van zoete amandel en hazelnoot.

Finale: Soepel en romig, met hints van toffee.

 

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)