• Niet op voorraad
The Macallan 1824 Amber Single Whisky

The Macallan 1824 Amber Single Whisky

redeem
By buying this product you can collect up to 9 loyalty points . Your cart will contain total 9 points that can be converted into a voucher of € 0,90 .


The Macallan 1824 Amber Single Whisky 

De Macallan 1824 Amber Single Whisky

HIGHLAND ENKELE MALT SCOTCH WHISKY 70CL 40% VOL

De Macallan Amber maakt deel uit van het assortiment THE MACALLAN 1824 SERIES. Dit assortiment is gemaakt om het prachtige palet met NATUURLIJKE KLEUREN weer te geven dat te vinden is in onze whisky's - elke expressie wordt steeds voller in kleur en complex. Stuart MacPherson, Woodmaster van The Macallan, zorgt ervoor dat elke gebruikt in de 1824-serie van de hoogste kwaliteit is - handgemaakt in eikenhout, voornamelijk geselecteerd uit de bossen van Noord-Spanje. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Bob Dalgarno, The Macallan Whisky Maker, de uitzonderlijke eiken vaten uit zijn hand GEWORDEN die de kleur en het karakter van elke uitdrukking zullen brengen. Een reeks Single Malts met KARAKTER EN AROMAS-VOORBEELD.

Proefnotities:

Jurk: mooie amberkleur

Neus: een zachte, bloemige neus met hints van citrus, een vleugje rozijnen en kaneel, versterkt door een boeket van gekarameliseerde appels en suikerspin.

Smaak: In de mond vermengen groene appels en citroenen zich met kaneel, terwijl subtiele smaken van gember en eiken tevoorschijn komen.

Finale: De enigszins droge afdronk van Amber is vrij licht, met smaken van rood fruit en ontbijtgranen.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)