Johnnie Walker Double Black Whisky

Johnnie Walker Double Black Whisky

redeem
By buying this product you can collect up to 7 loyalty points . Your cart will contain total 7 points that can be converted into a voucher of € 0,70 .


€ 78,00
Inclusief belasting

Johnnie Walker Double Black Whisky 

Aantal

Johnnie Walker Double Black Whisky 70cl

BLENDED SCOTCH WHISKY 70CL 40% VLUCHT

De innovatieve geest en unieke assemblagekwaliteiten van onze oprichters hebben BLACK LABEL ™ in 1909 opgeleverd. Het wordt nu erkend als de best verkopende Schotse mix ter wereld.

Geïnspireerd door JOHNNIE WALKER® BLACK LABEL onthult DOUBLE BLACK ™ rijkere, slimmere en smogere aroma's: een bewijs dat de innovatieve geest van het merk nog steeds springlevend is. Op basis van een selectie van natuurlijk rijke en rokerige whisky's, gerijpt in oude gebrande eiken vaten om ze te assembleren, heeft onze meester-assembler een unieke whisky gecreëerd die onthult ware diepte voor de proeverij.

Met een rijk en ingewikkeld lichaam laat DOUBLE BLACK rokerige aroma's los - de handtekening van Walker House. De turfrook straalt aroma's van rozijnen uit. Appels, peren en sinaasappelschil geven de whisky een vleugje frisheid, terwijl romige vanille en kruiden een zacht gevoel op de tong achterlaten. De lange, warme afdronk combineert de aroma's van pittige eiken tannines met een rokerige smaak die blijft hangen in de mond.

 

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)