• Aanbieding!
Château De Fontcreuse - 2015 - Rouge - Vin De Pays Des Bouches Du Rhône

Château De Fontcreuse - 2018 - Rode - Vin De Pays Des Bouches Du Rhône - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 3 loyalty points . Your cart will contain total 3 points that can be converted into a voucher of € 0,30 .


€ 31,50
Inclusief belasting

Château De Fontcreuse - 2018 - Rode - Vin De Pays Des Bouches Du Rhône - (75cl) - BIO

Aantal

Minimale afname van het product is 6.

Château De Fontcreuse - 2018 - Rode - Vin De Pays Des Bouches Du Rhône (75cl)

Rode wijn

Het is het diepe, schitterende paars dat de jurk kenmerkt. De neus suggereert de aroma's van rood fruit. In de mond omhullen kersen, frambozen, intense vruchten en licht vanille het gehemelte terwijl ze een uitgebalanceerde structuur behouden. Een elegante wijn.

NAAM VAN DE WIJN Château de Fontcreuse Rouge - Wijnlandgoed Bouches du Rhône 2015
MILIEU Rationele landbouw
LAND Frankrijk
REGIO Provence
NAME Cassis
KLEUR Rood
VINTAGE 2018
VARIANTY 50% Syrah 50% Caladoc.
ACTIE VAN ALCOHOL 13,5%
DOMAINE ET VIN Het Domaine du Château de FONTCREUSE strekt zich uit over 28 hectare aan de voet van de kroon van Karel de Grote op steenachtige kleiachtige gronden van het Krijt die ten noordoosten van Noord-West zijn aangelegd.
EYE Een diep paarse jurk met glanzende reflecties.
NEUS Een intense neus, aroma's van rood fruit: kers, framboos; ietwat vanille tonen.
MOND Een zachte, dikke mond, goed gebalanceerde structuur. Een elegante wijn.
DRANK VOOR 2029
SERVEREN Serveer tussen 16 ° C en 18 ° C
GUARD Drinken of bewaren
SUGGESTIES GASTRONTEN Gehaktballen in tomatensaus, barbecuekebab met barbecuesaus, kalfsvlees paupiettes, Provençaalse stoofpot, een pootje van 7 uur, gegrild vlees, een tonijnpavé met mediterrane geuren.
TYPE: rode wijn

--

Vin de Pays des Bouches-du-Rhône is een Franse wijn met beschermde geografische aanduiding (BGA) die geproduceerd wordt in het departement Bouches-du-Rhône in de Provence. Hij wordt gemaakt van een mix van rode en witte druivenrassen, waarvan grenache, mourvèdre, syrah, carignan, cinsault, wit en rosé de meest voorkomende zijn.

De wijnen uit de regio staan bekend om hun aromatische rijkdom, fruitigheid en frisheid. Ze kunnen jong of oud gedronken worden en zijn ideaal als aperitief, bij de maaltijd of als dessert.

Hier zijn enkele voorbeelden van wijnen uit de regio:

Vin de Pays des Bouches-du-Rhône rood: deze wijn is over het algemeen dicht en vol, met tonen van rood en zwart fruit, garrigue en kruiden. Deze wijn kan gedronken worden bij gegrild rood vlees, wild of kaas.

Vin de Pays des Bouches-du-Rhône wit: deze wijn is over het algemeen droog en fruitig, met tonen van citrusvruchten, wit fruit en bloemen. Kan worden gedronken bij vis, zeevruchten of salades.

Vin de Pays des Bouches-du-Rhône rosé: deze wijn is over het algemeen licht en fruitig, met tonen van rood fruit en bloemen. Hij kan worden gedronken als aperitief, bij de maaltijd of als dessertwijn.

Als je op zoek bent naar een authentieke, lekkere Franse wijn, dan is Vin de Pays des Bouches-du-Rhône een uitstekende optie.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There is 1 other product in the same category)