Château Pape Clément, Grand Cru Classé Graves, 2017

Château Pape Clément, Grand Cru Classé Graves, 2017

redeem
By buying this product you can collect up to 11 loyalty points . Your cart will contain total 11 points that can be converted into a voucher of € 1,10 .


€ 112,00
Inclusief belasting

Château Pape Clément, Grand Cru Classé Graves, 2017

Aantal

Château Pape Clément, Grand Cru Classé Graves, 2017  (75cl)

De onnavolgbare stijl van een iconische Graves Grand Cru Classé
Getuigen van een rijke wijntraditie gebouwd op meer dan 7 jaar van de geschiedenis, het Château Pape Clément is een van de oudste Grands Crus van de regio Bordeaux.

Werd een icoon, Château Pape Clément is de belichaming van de Bordeaux-stijl, met een uitzonderlijke wijnen en luxe, direct aantrekkelijk in hun jeugd, terwijl uitstekend evolueren met de tijd.

Waakt over een 63ha wijngaard in het hart van de Pessac-Léognan Château Pape Clément heeft een uitzonderlijk terroir, een combinatie van kiezel zandgronden en klei-kalksteen bodem op kalksteen ondergrond rijk aan ijzer.

Een echte visionair norm van Bernard Magrez, Château Pape Clément heeft harmonieus geslaagd verzoenen respect voor traditie en de wijn deskundigheid in de juiste dosering van innovatieve modernisme (met inbegrip van een UAV wordt gebruikt om percelen te controleren) te geven alle kansen op dit land van grote wijnen om het beste van zichzelf te geven.

Een blend combineren Cabernet Sauvignon (55%) en Merlot (45%), Château Pape Clément 2017 Red vertaalt briljant deze onverzettelijk en voortdurende streven naar uitmuntendheid.

Druiven naar de wijnmakerij, werd niets aan het toeval overgelaten om de beste uitdrukking van deze uitzonderlijke terroir en Château Pape Clément 2017 rood toont het profiel van de vintage het behoud van de identiteit die de ondertekening van het huis maakt. Franchise en kracht in de neus voor een complex aromatisch profiel, structuur en dichtheid in de mond zonder verlies van finesse, eenvoudigweg Pape Clement.

Nieuw

No customer reviews for the moment.