Château Leoville Las Cases, 2ème Grand Cru Classé Saint Julien, 2017

Château Leoville Las Cases, 2ème Grand Cru Classé Saint Julien, 2017

redeem
By buying this product you can collect up to 25 loyalty points . Your cart will contain total 25 points that can be converted into a voucher of € 2,50 .


€ 254,37
Inclusief belasting

Château Leoville Las Cases, 2ème Grand Cru Classé Saint Julien, 2017

Aantal

Château Leoville Las Cases, 2ème Grand Cru Classé Saint Julien, 2017 (75cl)

Geboren in het midden van de 17e eeuw, is de 2nd Classified Growth Léoville Las Cases bekend bij fans vanwege de ongelooflijke regelmaat en de formidabele aromatische complexiteit. Dit laatste is te danken aan het mozaïek van gevarieerde terroirs waaruit de grote wijn is voortgekomen: deze 53 kostbare hectaren, "Le Clos" genoemd ten noorden van Saint-Julien, grenzend aan Château Latour, zijn inderdaad gewijd aan de productie van Cru Classé. Jean-Hubert Delon is de enige eigenaar van de wijngaard sinds 2011. Hij heeft het management toevertrouwd aan Pierre Graffeuille.

Gemaakt van een meerderheid van cabernet sauvignon (64%), heeft de wijn van Léoville Las Cases nog steeds een zeer donkere inktkleur, kenmerkend voor het wijnjaar. Klasse, diepte, dichtheid, maar ook nobelheid van tannines en weelderige fruit zijn zijn grote kwaliteiten, om nog te zwijgen van een potentieel van bijna grenzeloze bewaking.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 2 other products in the same category)