Château de Sales 2016 - Pomerol

Château de Sales 2016 - Pomerol - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 7 loyalty points . Your cart will contain total 7 points that can be converted into a voucher of € 0,70 .


€ 79,00
Inclusief belasting

Château de Sales 2016 - Pomerol - (75cl)

Aantal

Minimale afname van het product is 6.

Château de Sales 2016 - Pomerol - (75cl)

Rode wijne (75cl)

Gelegen ten noordwesten van de appellation, Château de Sales is het grootste landgoed in Pomerol (48 hectare) en een van de mooiste, met zijn 17e-eeuwse Chartreuse en weelderige tuinen. De wijn behoort al meer dan vijf eeuwen tot dezelfde familie, met een nieuw bestuur in 2018: Marine Treppoz in het voorzitterschap, terwijl Vincent Montigaud de algemene richting bewaakt. Merlot, 70% aanwezig in de druivensoort, wordt aangevuld met 15% Cabernet Sauvignon en 15% Cabernet Franc, op zand-grindachtige grond met een ondergrond van ijzer-grime.

Alle inspanningen worden geleverd om een grote Pomerol te ontwikkelen: een gemotiveerde teelt, gecontroleerde opbrengsten, handmatig oogsten en specifieke fokkerij, nauwelijks 6 maanden in vaten waarvan slechts 5% nieuw, om de versheid van de vrucht van een beboste soort te behouden die vaak als nutteloos wordt beschouwd eigenaar. Vandaar een vlezige en sappige nectar die in zijn vroege jaren kan worden geproefd.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)