• Aanbieding!
Champagne Théophile Roederer Brut

Champagne Théophile Roederer - Brut - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 4 loyalty points . Your cart will contain total 4 points that can be converted into a voucher of € 0,40 .


€ 49,90
Inclusief belasting

Champagne Théophile Roederer - Brut - (75cl)

Aantal

Champagne Théophile Roederer - Brut - (75cl)

Champagne

Theophile cuvée wordt gemaakt van de jonge wijnstokken van de Louis Roederer-wijngaard (die jonger zijn dan 8 tot 10 jaar) in verband met de aankopen van Meunier in de Marne-vallei en het westen van de Montagne de Reims, Frankrijk. is een mix van vier jaar vintage. Gemiddeld profiteert het van 2 jaar rijping in kelders en een rustperiode van 6 maanden na disgorgement. Licht gouden kleur met fijne en aanhoudende kralen. Op de neus ontwikkelt het een rijk en subtiel boeket met tonen van witte bloemen, meidoorn. Eindelijk in Mouth is de aanval eerlijk, romige structuur. Perfecte balans tussen de structuur en de fruitigheid van Pinot Noir en de finesse van Chardonnay.
Kenmerken van de cuvée

Wijnnaam: Champagne Théophile Roederer Brut
Champagne
Appellation: Champagne
Kleur: Sparkling
Jaargang: N / A
Rassen: 33% Meunier - 33% Pinot noir - 33% Chardonnay
Alcoholgraad: 12%

Tip: serveren tussen 8 ° C en 10 ° C
Domaine en wijn: De Théophile Champagne van vandaag is de waardige erfgenaam van de "Théo" Champagne, die in de jaren dertig zijn hoogtepunt beleefde toen de grote huizen van Montparnasse kunstenaars en nachtbrakers uitleven. Theophile is vandaag ontwikkeld door Louis Roederer met betrekking tot de stijl die zijn succes maakte. Theophile is niet precies de tweede wijn van Louis Roederer. De tweede wijnen zijn in de meeste gevallen genetisch zeer dicht bij hun grote inspirators. Voor Théophile is dit een echte, maar vlezige neef, met verschillen die deze champagne onderscheidend en daarom opwindend maken.
beloningen:
Proeven en bewaren

Oog: licht gouden kleur. Fijne en aanhoudende kralen.
Neus: rijk en subtiel boeket met tonen van witte bloemen, meidoorn.
Smaak: Frank aanval, romige structuur. Perfecte balans tussen de structuur en de fruitigheid van Pinot Noir en de finesse van Chardonnay.
Drink van: Nu

Open: vlak voor het serveren
Serveer: Serveer tussen 8 ° C en 10 ° C
Gourmet suggesties

De Brut zonder jaar wordt gewaardeerd als een aperitief, maar de structuur maakt het ook mogelijk meerdere gastronomische verenigingen zoals gerechten op basis van vis, zuurkool, schaaldieren, verschillende witte vleeswaren, evenals de meeste desserts

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)