Champagne Larmandier-Bernier Longitude

Champagne Larmandier-Bernier Longitude 75cl

redeem
By buying this product you can collect up to 8 loyalty points . Your cart will contain total 8 points that can be converted into a voucher of € 0,80 .


€ 87,00
Inclusief belasting

Champagne Larmandier-Bernier Longitude 75cl

Aantal

Larmandier-Bernier Lengtegraad 75cl

UITZONDERLIJKE CUVEE - ideaal als een geschenk om aan te bieden of te genieten met uw gezin

De dosering van Longitude is 4 g / l, waardoor deze extra bruto is.

Zeer duidelijke minerale tonen en krijt, evenals witte bloemen en citrusvruchten. Zijn balans is opmerkelijk, de bel evolueert tijdens finesse, terwijl de finale persistent is.

Voor een kwaliteitsperitief.

Champagne Larmandier-Bernier
Het huis Larmandier-Bernier is een familie landgoed. De familie heeft wijnstokken gekweekt sinds de Franse Revolutie en was al beroemd in het begin van de 20e eeuw vanwege zijn Champagne en Cramant Nature. Sinds 1988 is Pierre toegewijd aan het veld en aan de pure uitdrukking van de aarde rond 16 ha gelegen op het grondgebied van de kust van de blanken. Verlaten van chemische producten, ploegen, ... sinds 1992, inheemse gisten sinds 1999, lange veroudering op droesem in vaten en tonnen, zijn enkele van de bepalende keuzes van Pierre Larmandier. De wijngaarden, gemiddeld 33 jaar oud, worden geteeld met de vergeten praktijken die de aarde respecteren: ploegen om een ​​beworteling in de diepte te bevorderen en het leven van de gronden te behouden, biodynamisch, ...

Nieuw

No customer reviews for the moment.