Champagne Duval Leroy Brut "BIO" 75cl

Champagne Duval Leroy Brut "BIO" 75cl

redeem
By buying this product you can collect up to 5 loyalty points . Your cart will contain total 5 points that can be converted into a voucher of € 0,50 .


€ 59,00
Inclusief belasting

Champagne Duval Leroy Brut "BIO" 75cl

Aantal

Champagne Duval Leroy Brut "Organic" 75cl

Aroma: gedroogd fruit, kweepeer, vanille, kamperfoelie.
Smaak: Gedroogd fruit: droog fruit, kweepeer, vanille, kamperfoelie.
Varietal: Pinot Noir
Jurk: gouden rietje.

CHAMPAGNE DUVAL LEROY ORGANISCHE BRUT 75cl
Het is goed, het is Belgisch en het wordt gedaan door een vrouw! Drie kenmerken die de producten beschrijven van onze landgenoot Carol Duval, die alleen gebouwd heeft - hoed! - een echt rijk in de Côte des Blancs, een magisch land ten zuiden van Épernay, waar Chardonnay vooral dol op is. "Een champagne gemaakt door vrouwen voor vrouwen", zegt Carol. Als de eerste van deze affirmaties ongetwijfeld is (tweederde van de medewerkers van het veld zijn medewerkers, inclusief kelder), is de tweede twijfelachtiger, omdat de heren deze geraffineerde champagne ook zonder twijfel zullen waarderen.
Verrijking en bescherming van het milieu maken deel uit van de ethiek van Duval-Leroy. Deze Cuvée Brut Bio is een "ideologische" wijn gemaakt van wijnstokken geteeld met respect voor de natuur.
Het heeft de biologische certificering van Ecocert verkregen voor naleving van internationale normen en specificaties. Deze zalvende wijn heeft een groen-gouden kleur, verlicht door langzame, fijne bubbels die een opmerkelijke sensatie in de mond achterlaten.Een wijn voor alle gelegenheden, te associëren met een traditionele lokale keuken

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 7 other products in the same category)