Champagne Veuve Clicquot Carte Jaune - (3 Liter) - Jéroboam

Champagne Veuve Clicquot Carte Jaune - (3 Liter) - Jéroboam

redeem
By buying this product you can collect up to 59 loyalty points . Your cart will contain total 59 points that can be converted into a voucher of € 5,90 .


€ 599,00
Inclusief belasting

Champagne Veuve Clicquot Carte Jaune - (3 Liter) - Jéroboam

Aantal
Laatste items in voorraad

Champagne Veuve Clicquot Carte Jaune - (3 Liter) - Jéroboam

Technische data

Persen en vervolgens de most in vaten laten rusten om te bezinken. Fermentatie volgens de Champagne methode. Blenden en dan prijs de mousse (of 2e gisting). Rijping op latten of droesem. Roeren en doseren.

Druiven: 55% Pinot Noir, 30% Chardonnay, 20% Pinot Meunier
Over de producent
Barbe-Nicole Clicquot, bijgenaamd de "Grande Dame de Champagne", geboren als Ponsardin, was een zakenvrouw en de eerste vrouw die een champagnehuis runde. Geboren op 16 december 1777 te Reims. Ze was 27 toen haar man, François Clicquot, stierf. Hij laat hem een ​​champagnehuis achter dat 33 jaar eerder in 1772 werd opgericht en jaarlijks 100.000 flessen produceert. Bijgenaamd "de Veuve Clicquot" of "de Grote Dame van Champagne", begiftigd met een ongewone kracht van karakter, wist ze hoe ze haar bedrijf moest runnen en toen ze stierf op 29 juli 1866, verkocht het huis 750.000 flessen over de hele wereld. Ze had de intelligentie om wijnstokken te verwerven van de beste crus, in Bouzy, Verzy en Verzenay in de Montagne de Reims, en vormt zo het uitzonderlijke erfgoed van het huis van 286 hectare. Ook ontwierp ze het bekende gele etiket waarmee je een fles Clicquot in één oogopslag over de hele wereld kunt herkennen.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 14 other products in the same category)