Champagne Veuve Clicquot rosé

Champagne Veuve Clicquot rosé - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 8 loyalty points . Your cart will contain total 8 points that can be converted into a voucher of € 0,80 .


€ 85,10
Inclusief belasting

Champagne Veuve Clicquot rosé - (75cl)

Aantal

Champagne Veuve Clicquot rosé - (75cl)

Hoe het te proeven?

Servicetemperatuur: 8° tot 10°

Begeleiding: Dessert: sorbets; Aperitief: voorgerecht

Functies

Aroma: Framboos, wilde aardbei, kersen
Smaak: Gedroogd fruit: tonen van gedroogd fruit en gebak
Druivensoort: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Jurk: lichtgevend
Ontegenzeggelijk de bekendste en meest gerenommeerde "weduwe" van de Champagne!

Geboren uit een blend gedomineerd door pinot noir (50%), aangevuld met 30% chardonnay en 20% pinot meunier, champagne Veuve Clicquot Rosé is de perfecte feestwijn. We vallen op door het hoge aandeel reservewijnen en de 12% rode wijnen uit verschillende terroirs.

In het glas een zeer uitgesproken roze kleur, een royale neus met tonen van frambozen en kersen, maar ook geel fruit en slagroomtaart, een zeer levendige start, een zeer fruitig mondgevoel en een bijzonder elegante en romige afdronk.

Wist je dat?
De Belg blijft de grootste consument van champagne. Elk jaar knallen we iets meer dan 10 miljoen kurken. Geen andere mensen doen het beter! Rosé champagne is de grote trend van dit moment. Ooit beschouwd als een belediging voor de goede smaak, is jezelf trakteren op een glas rosé champagne nu chic en trendy. Zeker als je iets te vieren hebt! Champagne is de enige regio waar je rode wijn en witte wijn kunt mengen om een ​​rosé champagne te krijgen.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 14 other products in the same category)