Champagne Bollinger Rosé 1.5L Magnum

Champagne Bollinger Rosé 1.5L Magnum

redeem
By buying this product you can collect up to 23 loyalty points . Your cart will contain total 23 points that can be converted into a voucher of € 2,30 .


€ 235,00
Inclusief belasting

Champagne Bollinger Rosé 1.5L Magnum

Aantal

Champagne Bollinger Rosé 1.5L Magnum

Varietal (s): 62% Pinot Noir, 24% Chardonnay, 14% Meunier en Blend
met 5% rode wijn
Smaak: Vol en rijp
Serveertemperatuur: 9 °

Bollinger Rosé is in de traditie van Special Cuvee, maar het meer tannine-aspect doet denken aan rode wijn en straalt aroma's van wilde rode bessen.

De tint van het rauwe vlees van de wilde zalm kleurde nauwelijks op de sintels. Het is een licht en een diepte. Het is de kleur van een goede wijn. De wijn onthult op de neus het volledige expressievermogen van de Special Cuvee. Alle Bollinger is er: aanwezigheid en bescheidenheid, kracht en delicatesse. En toch steken andere tonen in de mond op, die van de kleine rode vruchten van het bos en de buitenmuren in de hete uren van de zomermiddagen. Frambozen, bramen, kruisbessen ... De eerste zuurgraad wordt verdrongen door de hebzuchtige sensualiteit van het vlees. Een geur van onbeschaamdheid danst in de mond, de vrolijke en levendige helderheid van de vrucht, maar wordt altijd ingepakt door de precieze structuur van de wijn, die volheid krijgt en culmineert op gesmolten tonen, waarvan het gehemelte lang resoneert en herinnert.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 10 other products in the same category)