Cragganmore 12 Year old Whisky

Cragganmore 12 Year old Whisky - 70cl

redeem
By buying this product you can collect up to 7 loyalty points . Your cart will contain total 7 points that can be converted into a voucher of € 0,70 .


€ 75,00
Inclusief belasting

Cragganmore 12 Year old Whisky - 70cl

Aantal

Cragganmore 12 Year old Whisky - 70cl

Deze single malt whisky biedt een sterke moutige smaak met hints van zoete houtrook en sandelhout.

De lange, moutige afdronk wordt vergezeld door aroma's van lichte rook en hints van zoetheid.
De 12-jarige Cragganmore, die onlangs de gouden medaille won tijdens de Scotch Whisky Masters-competitie in 2010 en 2011, is ideaal voor elke viering. Uiterst complex en rijk, de 12-jarige Cragganmore onderscheidt zich door verschillende smaaklagen en een afwerking van lichte rokerige tonen.
Deze whisky wordt geproduceerd in de hoogste distilleerderij in Schotland, gelegen op een hoogte van 357,5 meter en gevoed door de waterstromen die uit bergmeren stromen.
Een diep gouden kleur introduceert een heerlijk zoete en subtiel gerookte mout. De smaak is gemarkeerd met eiken. Het is extreem vol met een dominante toon van vanille.
Fruittaart. Dit springt niet onmiddellijk naar het gehemelte, maar dit is hoe sommigen het gerookte aroma van Cragganmore beschrijven.
Deze volle whisky, gecreëerd door de zoon van de stichter van Glenlivet, staat bekend om het meest complexe aroma van elke mout.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)