Château Angélus 1er Grand Cru Classé 2009

Château Angélus 1er Grand Cru Classé 2009 (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 160 loyalty points . Your cart will contain total 160 points that can be converted into a voucher of € 16,00 .


Château Angélus 1er Grand Cru Classé 2009 (75cl)

Château Angélus 1er Grand Cru Classé 2009 (75cl)

Blessed Angelus heeft de eerste rang van 1e Grand Cru Classé A bereikt, in de lijst van de landgoederen van Saint-Emilion 2012. De geleidelijke hemelvaart die het landgoed de afgelopen vijftien jaar heeft uitgevoerd, is te danken aan het opmerkelijke werk van Hubert de Boüard de Laforest, wiens familie het landgoed sinds de 17e eeuw bezat. Ambitieus en innovatief, hij heeft het eigendom en de wijnen ervan veranderd in nectars die fans van over de hele wereld zochten. In 2015 nam zijn dochter Stéphanie de Boüard-Rivoal de leiding over het kasteel.

Ideaal gezien zuiden, wordt de 23-hectare wijngaard beplant met Merlot (50%), Cabernet Franc (47%) en Cabernet-Sauvignon. Het geeft zoete wijnen met zijdeachtige tannines, die de kaart van de vrucht in al zijn rijkdom spelen, met de prachtige tonen mentholées en geroosterd van de fokkerij. Ze hebben een lange bewaker beloofd.

De accommodatie produceert nog een andere wijn, het Angelus-beiaard

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)