• Niet op voorraad
Château Montrose - Bicentenary Case

Château Montrose - Bicentenary Case - (Rood)

redeem
By buying this product you can collect up to 1850 loyalty points . Your cart will contain total 1850 points that can be converted into a voucher of € 185,00 .


Château Montrose - Bicentenary Case - (Rood)

Château Montrose - Bicentenary Case - (Rood)

Er worden slechts 200 genummerde dozen gemaakt, waarvan er één op 24 oktober 2020 op een veiling in Chicago werd verkocht voor $ 28.680 (ca. € 24.200).

Een opmerkelijke boxset met daarin:

- 1 x 2 liter fles Ch Montrose 2014

- 1 x 2 liter fles Ch Montrose 2015 (tweehonderdste verjaardag)

- 1 x 2 liter fles Ch Montrose 2016

Een uniek flesformaat, gecreëerd voor deze doos met de 3 grootste recente jaargangen van Ch. Montrose. Ook de doos zelf is zeer uniek, handgemaakt, ultra-exclusief en zeer zeldzaam. Voor de gelukkige eigenaar bevat de doos nog meer curiosa: een prachtig boek over de geschiedenis van Ch. Montrose, diverse spelletjes en een discrete plek om sigaren te bewaren. Het ontwerp van de doos weerspiegelt het precieze werk van de wijngaard, het wijnbereidingsproces, de houten textuur aan de buitenkant van de doos geeft uitdrukking aan het unieke terroir van Ch. Montrose. Dat is nog niet alles: voor het eerst nodigt Ch. Montrose de eigenaar van de box (met zijn 3 gasten) uit voor een bezoek aan het landgoed, voor een privéproeverij en voor een intiem diner op het kasteel met overnachting in de privé-appartementen van het kasteel (binnen 3 jaar na aankoop). Een unieke ervaring voor liefhebbers van Ch. Montrose. Wij kunnen 1 kist aanbieden voor € 14.399, inclusief BTW.

Bekijk hier een video over deze unieke boxset.

Item nummer:

DIVW MONTROSE TWEECENTENJAAR

Verpakking:

Houten doos

Aantal per pakket:

3

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)