• Aanbieding!
Château Lilian-Ladouys 2011 - Cru Bourgeois

Château Lilian-Ladouys 2011 - Cru Bourgeois

redeem
By buying this product you can collect up to 3 loyalty points . Your cart will contain total 3 points that can be converted into a voucher of € 0,30 .


€ 33,50
Inclusief belasting

Château Lilian-Ladouys 2011 - Cru Bourgeois

Aantal

Minimale afname van het product is 6.

Château Lilian-Ladouys 2011 - Cru Bourgeois

Rode wijne (75cl)

Geflankeerd door twee prachtige torens van de 18e, ligt Lilian-Ladouys ten zuiden van de appellation Saint-Estèphe, tegenover Château Lafon-Rochet. Bekend onder het label Ladouys sinds de oorsprong in 1564, ziet het zijn naam voltooid in de jaren 1980, toen het werd overgenomen door de eigenaar van de tijd, genaamd Lilian. Sinds 2008 behoort het kasteel tot de zakenman Jacky Lorenzetti, ook in het bezit van Pédesclaux in Pauillac en mede-eigenaar van Issan in Margaux. De wijngaard van 45 hectare is geplant op een overwegend grindachtige bodem, behalve in het midden van de wijngaard, kleikalksteen en in het westen, meer zanderig.

Een combinatie van Cabernet Sauvignon (52% van de druivensoorten), Merlot (43%) en Cabernet Franc, gevinifieerd in een gloednieuwe kelder, de wijn van Lilian Ladouys is soepel en vlezig, geconcentreerd en pittig, met een groot potentieel in kelder.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)