Champagne Charles Heidsieck - Blanc de Blancs - (75cl)

Charles Heidsieck - Blanc de Blancs - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 9 loyalty points . Your cart will contain total 9 points that can be converted into a voucher of € 0,90 .


€ 99,00
Inclusief belasting

Champagne Charles Heidsieck - Blanc de Blancs - (75cl)

Aantal

Champagne Charles Heidsieck - Blanc de Blancs - (75cl)

ALLES IN WIT EN GOUD: DE BLANC DE BLANCS VERKLAART ZIJN STIJL

 Maison Charles Heidsieck was het eerste grote internationale merk dat Blanc de Blancs-champagnes produceerde. Via deze cuvée die in 2018 opnieuw werd gelanceerd, komen twee knowhow van het Huis samen: die van het produceren van geweldige witte wijnen en de kunst van het samenstellen van een grote selectie wijnen uit verschillende jaren en terroirs.

De niet-vintage Blanc de Blancs legt een stijl op die zowel fris als levendig, diep, genereus, complex en delicaat is. Het doet zich gelden als een gedurfde, elegante en atypische wijn, trouw aan de waarden van het Huis.

Gesterkt door zijn succes trekt hij vandaag een nieuw toneelkostuum aan: een wit-gouden outfit die zijn oogverblindende signatuur en die van zijn witte druivensoort Chardonnay nog eens benadrukt.

EXPLOSIEVE EN WILIGE ENERGIE

SELECTIEVE BLEND, 100% CHARDONNAY: 10 Chardonnay-wijnjaren, de meest gewilde druiven in de regio.

TIJD, HUISKENNIS: Een vleugje bubbels als fluweel, dankzij 25% van de reservewijnen die gemiddeld 5 jaar oud zijn en een langdurige rijping van 3 tot 4 jaar in duizend jaar oude krijtgroeven, ver boven de normen van de benaming.

ZIJDEACHTIGE SPANNING: Een cuvée die twee tegenstellingen samenbrengt: de spanning en frisheid van jonge Chardonnays, de zijdezachtheid en “Charles” patina van de andere.

Gekleed in zijn nieuwe witte en gouden versiering, geeft onze emblematische Blanc de Blancs, levendig en elegant, op stijlvolle wijze uitdrukking aan zijn schittering en die van zijn unieke druivensoort, Chardonnay. Door deze cuvée komen twee knowhow van het Huis samen: die van het produceren van geweldige witte wijnen en de kunst van het samenstellen van een grote selectie Chardonnay-wijnen uit verschillende jaren en terroirs die een vrijgevigheid 'Typisch Charles' onthullen.

No customer reviews for the moment.

Related products

(There is 1 other product in the same category)