Champagne Vranken - Brut Rosé

Champagne Vranken - Brut Rosé - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 5 loyalty points . Your cart will contain total 5 points that can be converted into a voucher of € 0,50 .


€ 59,95
Inclusief belasting

Champagne Vranken "Brut Rosé" 75 cl

Aantal

Champagne Vranken - Brut Rosé - (75cl)

VRANKEN – BRUT – ROSÉ

Kleur: Een diep zalmroze, licht amberkleurige kleur met een fijn en langdurig bruisen, vergezeld van een mooie schuimparel.

Neus: De neus onthult aroma's van rood fruit zoals wilde aardbeien en wilde bramen.

Mond: De mond bevestigt de aroma's van rood fruit met een evolutie op de coulis. Frisse afdronk met een mooie lengte.

Harmonies: Le Diamant Rosé wordt gedronken als aperitief maar ook bij een maaltijd met rood vlees.

Functies

Aroma: tonen van rood fruit.
Smaak: Rood en zwart fruit: *
Druiven: Pinot Meunier, Pinot Noir
Kleur: Mooie zalmkleur.
Hoe het te proeven?

Serveertemperatuur: 6° tot 8°

Begeleiding: Aperitief:

Champagne Vranken

Appellatie: Champagne
Vranken is vooral Paul-François Vranken, Belgische zakenman die het leven schonk aan de tweede speler in Champagne, de groep Vranken-Pommery, genoteerd op de beurs en die merken omvat zoals Charles Lafitte of Heidsieck & Co Monopole, aanwezig op onze site .
Deze champagnes zijn aanwezig in meer dan 80 landen en behoren tot de Champagne-legende. Als we daar de high-end portwijnen Rozes en Terras do Grifo bij optellen, en haar landgoederen in het zuidoosten van Frankrijk – Domaine Listel en Chateau la Gordonne in rosé – heeft de groep de belangrijkste Europese wijngaard.
De rol van de eerste keldermeester van het merk wordt vandaag bekleed door Dominique Pichart, de maker van de beroemde Diamant-cuvée die onlangs de historische Demoiselle-cuvée opvolgde.
Demoiselle is ook de naam van de Villa gebouwd in 1909 voor de directeur van Champagne Pommery, die er een ode aan de Art Nouveau en Art Deco van wilde maken, met glas-in-loodramen van Auguste Labouret, houtwerk van Camille Lefèvre of wanddecoraties van Félix Aubert . In 2004 kocht Paul-François Vranken de Villa en startte een groots renovatieproject om er een uitstalraam van te maken, gewijd aan de champagnes van het merk.

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 10 other products in the same category)