Caviar Presentatie.

Kaviaar is een genotsmiddel die wordt verkregen uit steur. Het woord kaviaar, Russisch икра (ikra) komt uit de Perzische (Khāgāvar). Zoals we zojuist opgemerkt op het moment, kaviaar is een luxe voedsel en als de prijs ging dan de € 8.000 per kilogram in 2008. Als we willen schatten vandaag moeten we de prijzen herzien omhoog. Maar als de kaviaar te duur op de markt, het is niet alleen omdat het is moeilijk te vinden, maar ook omdat de smaak en sensatie hebben geen equivalent in termen van eten. U zult wel niet vinden andere voedingsmiddelen die luxe symboliseert in de gastronomie zo veel als kaviaar. In termen van het verbruik, er rekening mee dat kaviaar alleen kan worden gegeten of toegevoegd hand aan de voorbereiding. Wilt u meer weten over kaviaar weten? Lees dan verder voor onze kleine artikel.

Als we voor het eerst beginnen door te kijken naar de productie van kaviaar, zullen we zien dat het aantal stappen vereist. Bondig stellen dat eerst overgaan tot de extractie van eieren in de buik van de vrouwelijke steur vervolgens gezeefd voordat ze gewassen en uitgelekt. Sorteer ze vervolgens naar hun kleur, hun afmeting en hun stevigheid en zout overneemt door drogen en conditie. Merk ook op dat sommige cosmetica fabrikanten gebruiken kaviaar om een ​​deel van hun producten te vervaardigen, omdat het rijk is aan natuurlijke ingrediënten bevorderen van de revitalisering en herstructurering van de huid. Caviar een nutriënt genaamd dooier (wat betekent het leven dat is "vita" in het Latijn). De dooier staat bekend om zijn rijke fosfoproteïnen en fosfolipiden, essentiële componenten van cellen. Maar zelfs als al dat het gebruik van kaviaar in cosmetica kunnen rechtvaardigen, omdat de reclame is degene die lijkt de meest plosible in de zin dat het woord "kaviaar" geeft elk product automatisch een concept van luxe. Voor nu een woord te zeggen over de wetgeving voor kaviaar in Frankrijk onder meer hier de naam "kaviaar", als het gaat om eieren te vissen kan alleen worden gebruikt om de steur te wijzen (L. Circ. 12 maart 1957). Dit is een positie die herhaaldelijk in het bijzonder heeft nogmaals bevestigd dat handelsmerken het opnemen van het woord kaviaar of kaviaar imitaties. Elke keer dat deze regeling is anders in andere Europese landen waar het woord kaviaar kan worden gebruikt om dergelijke vis eieren aan te wijzen, maar altijd bij de betrokken soort.

Zoals de termen "vette lever" of "truffel" in de definities, de samenstellingen en de toepassingen, de naam kaviaar geniet dezelfde bescherming. En dat zelfs als het gebruik van het woord kaviaar voor andere producten is heel gebruikelijk in veel landen, waaronder Europese landen. We soms horen en spreken kaviaar mieren, slak kaviaar, forel kaviaar, zalm kaviaar, enz. Als we proberen om nu de belangrijkste kaviaar producenten in de wereld, kunnen we citeren voor wilde kaviaar Kazachstan, Rusland, Azerbeidzjan en Iran, aan de Kaspische Zee. Als gevolg van overbevissing en vervuiling teistert de Zwarte Zee, Roemenië en Oekraïne ook geëxporteerd, maar in kleinere hoeveelheden. Naast deze grote kaviaar exporteurs, veel andere delen van de wereld produceren ook kaviaar over Elevage. Dit zijn onder meer Frankrijk, waar deze activiteit groeit snel (vooral in de Périgord en Gironde), de Verenigde Staten, Israël, Italië, Spanje, Uruguay, Bulgarije, Saudi Arabië en China. Probeer nu een kleine lijst van verschillende soorten kaviaar te maken en beginnen met de steur. Op dit punt wordt opgemerkt dat de kaviaar varieert afhankelijk van de soort steur is getrokken eieren. De aard van de bekendste in deze categorie zijn kaviaar Sevruga (Acipenser stellatus), de Osetra of ossètre (Perzisch steur, Acipenser gueldenstaedtii), beluga (Huso huso) en gekweekte kaviaar (Acipenser transmontanus dat smaakt dicht bij Osetra en Acipenser baerii die dicht sevruga smaakt). Let op nadat we de Osetra eieren herkennen aan hun grootte en licht van kleur (deze eieren kleiner dan die van de beluga is de grootste steur met grotere eieren en ook de duurste).


Na de steur eieren gebruikt voor de productie van kaviaar, we hebben ook de eieren van andere vissoorten die ook worden gebruikt om kaviaar te maken. Maar we hebben niet alleen kuit die gebruikt worden in deze zin, omdat de slak eieren Bourgondië bijvoorbeeld ook worden genoemd kaviaar. Maar aangezien dit is geen vis, slakdolven kuit valt niet binnen het kader van de wetgeving op de kuit. Het decreet van 24 november 1962 bepaalt dat de term "kaviaar en kaviaarsurrogaten" betreffen alleen producten vergelijkbaar met kaviaar en op basis van vis eieren die niet steuren zijn. Het was zoals een ander met de benaming kaviaar en kuit bottarga de voordracht gedroogde kuit van de familie Mugilidae (Mugil cephalus, mul) ook wel Mediterrane kaviaar kaviaar of wit. Zalm eieren worden ook wel rode kaviaar. Hetzelfde geldt voor lompvis reeën die erg populair, maar heel ver in het gevoel en de smaak van kaviaar zijn, gekleurd zwart of rood. Ze zijn vooral erg goedkoop. Laatste opmerking kaviaar naam wordt ook gegeven, maar alleen in het Frans, de "aubergine kaviaar". Maar zoals dat ook gebeurt in het Engels sprekende landen, zou men eerder zeggen aubergine kaviaar. Er zijn echter enkele namen die niet geldig zijn, zoals: peper Caviar, Squash pasta, gedroogde tomaten kaviaar kaviaar of zeewier.

Laten we even op dit niveau in termen van onze kennismaking met de kaviaar noot in het kort dat dit een zeer populair product, omdat het symbool van luxe in elk opzicht. De kostprijs is zeer hoog allen tijde, zodat iedereen het plezier van het eten van kaviaar niet kunnen veroorloven. Doe het minstens één keer in zijn leven is nog iets te proberen!

De productie van kaviaar.

kaviaar kan worden gedefinieerd als een genotsmiddel die wordt verkregen uit steur. Elke keer dat deze definitie is eerder beperkt, omdat het richt zich niet op alle aspecten van kaviaar. We weten bijvoorbeeld door het als kaviaar is afkomstig van steur, maar hoe hij presteert in de praktijk voor, dat weten we niet. We zullen hier proberen om deze definitie van kaviaar alleen een blik op het productieproces van kaviaar te ontwikkelen.
De eerste stap bij het vervaardigen van de kaviaar kuit extractie. Hiertoe steur gevangen na gehesen van de pijler langs een hellend vlak en gemonteerd op een metalen werkbank. Het is ook mogelijk de metalen slede voorafgaande brengen aan installatie op het werkblad. dan verdoven het vrouwelijke voor het wassen en open zijn maag met grote precisie te extraheren de ree wordt onmiddellijk gewogen. Merk hier op dat dit moet gebeuren terwijl het vrouwtje steur is nog in leven, omdat haar lichaam naar voren komt na zijn dood een chemische stof die een slechte invloed op de eieren heeft. Na deze eerste extractiestap van de malafide we nu naar de tweede fase, die het wassen en filteren van eieren. Op dit niveau gaat men door toepassing van een fijne zeef met een maaswijdte tussen 2 en 4 mm kant voor het screenen van de kaviaar korrels. Aldus eieren verlaten de envelop die ze gehouden te paaien voorzichtig glijden door het gaas. Na deze fase, hebben we nu overgaan tot een nieuwe wassen voorafgaand aan de korrels uitlekken op zeef. Zij worden dan geselecteerd op basis van hun geur, grootte, kleur, stevigheid van de membraan, maar ook hun smaak. En het is juist aan de hand van deze criteria we besluiten om deze eieren kaviaar eerste of tweede klas.


Na de stap van het wassen en filteren van eieren, richten we ons nu op die van hun zouten. Daar, na het sorteren van de eieren, het gewicht van kaviaar te weten het exacte bedrag opnieuw bepaald zout toe te voegen. Dit is een zeer belangrijke operatie in de productie van kaviaar, dat is waarom het wordt uitgevoerd door een specialist genaamd "master". Zoals de kwaliteit van ruwe kaviaar, de hoeveelheid en kwaliteit van het gebruikte zout is van groot belang voor het eindproduct. Die een hoeveelheid zout varieert tussen 2,8 en 4% voeg gewichts kaviaar resultaat "malossol" ie "enigszins zout". Nu, zodat het zout gelijkmatig te verdelen, zodra deze wordt toegevoegd kaviaar snel gebrouwen. De snelle menging is belangrijk, omdat een te lange brouwen heeft het effect van het geven van een kleverige kaviaar, terwijl de kracht is van groot belang bij het bepalen van de kwaliteit van de kaviaar. Vandaar het grote belang van de kwaliteit van het zout, alsmede de ervaring van de meester is bepalend voor de hoeveelheid zout die nodig is voor kaviaar. De laatste stap sleutel vervaardigen van de kaviaar wordt verpakken. In deze fase, nadat het goed werd gezouten kaviaar wordt gedroogd haarzeef te laten om overtollig water in het zout pekel genoemd uitlekken. Dit zal leiden tot verlies van eieren gewicht van 5-6%. We moeten nu gaan met bussen vertellen van oorsprong die dienen als bescherming kaviaar. Deze dozen zijn bekleed met een speciale coating het bevorderen van het behoud. Ze helpen ook om de lucht te laten ontsnappen wanneer het sluiten van een slip deksel. Dat kaviaar niet verliest zijn zachte vermijden en zakt niet vullen vakken dient zo spoedig mogelijk. We maken gebruik van een spatel in de hand, om deze handeling uit te voeren.

Dus, na deze stappen kunt u de beroemde rubberen band die hermetisch de houder sluit aan te brengen. Het is in deze omstandigheden dat de kaviaar dozen door de lucht kan worden verzonden in de werkplaatsen waar ze op de ideale temperatuur worden opgeslagen, gesorteerd, geselecteerd per box alvorens de scramble rijping. Volgens de aanvragen, zal de dozen vervolgens opnieuw worden ingepakt. Als het eenmaal in houten vaten en in rijen als de originele dozen werden geplaatst. En dat onze kleine artikel over de productie van kaviaar gesloten.

L'esturgeon. (steur)

Sturgeon als u zeker moet weten is de vis waarvan de eieren worden gebruikt voor de productie van kaviaar. Al eeuwenlang wordt de steur beschouwd als een luxe vis, in feite, zelfs voordat we beginnen met de eieren voor de productie van de beroemde kaviaar extract, is het al lang de vissen der koningen. Bovendien, en ondanks het feit dat bijna alle steur bedreigd, ze hebben een zeer hoge levensverwachting. Ze kunnen eigenlijk behalen of zelfs verder te gaan, de eeuw. Lees de volgende regels voor meer informatie over steur te leren.

Spreken van steur, laten we beginnen met ons interesseren in hun dieet. In dit verband wordt opgemerkt dat steuren zijn vissen die bijna uitsluitend voeden met wormen en wortels ze beheren via de barbels onder hun neus te vinden. Sommige soorten, echter, zoals bijvoorbeeld Huso ook eten kleinere vissen. Merk op dat naast deze steur doen seksuele rijpheid bereikt pas 8 tot 16 jaar voor mannen en 6 tot 14 jaar voor vrouwen, zodat het aantal steuren die volwassen is veel groter in vissen waar ze worden beschermd tegen roofdieren en gevaar. Nu proberen om terug te kijken op de grote families van de steur en er rekening mee dat er ten minste 24 verschillende gegroepeerd in vier soorten namelijk valse scaphirhynque (pseudoscaphirhynchus), de scaphirhynque (Scaphirhynchus), steur strikte zin (Acipenser ) en Belouga (Huso). De steur is te vinden over de hele wereld vanwege zijn populaire vis status die het heeft op vele plaatsen in de wereld gebracht. Zo is het mogelijk om uit te vinden levende soorten, alsmede in zout water dan in zoet water. In de Adriatische Zee, bijvoorbeeld vindt men de steur van de Adriatische Zee of de Italiaanse Sturgeon (acipencer naccarii), en uit als ernstig bedreigde soorten gevonden in het bekken van de liefde was de Kaluga steur Siberische of Gd ( huso dauricus).

Laten we nu voor een bepaald type van steur, die ook de meest voorkomende Acipenser sturio namelijk de familie van Acipenseridaes. Net als veel van de 24 soorten componeren van zijn familie, is hij met uitsterven bedreigd. De Acipenser sturio is de grootste trekkende vis frequenteren rivieren en Franse rivieren. Zoals steur mist schalen, heeft een heterocercal staartvin, wat verstard skelet, alsmede gespecialiseerde organen zoals een ventrale mond en weerhaken. Ze zijn ontwikkeld op basis van zijn dieet dat bestaat voornamelijk uit bodemdieren. De Europese steur is veel in het begin van de eeuw zochten voor de productie van kaviaar, sinds 1982 en het is onderworpen aan de totale bescherming in de hele Franse grondgebied. Elke keer dat deze bescherming is bijzonder moeilijk omdat de biologische en ecologische kenmerken zijn nog steeds zeer slecht begrepen. En dat maakt het nog moeilijker voor de uitvoering van de werkelijke leiding maatregelen om te overleven. Elke keer dat de meest voorkomende is bekend als steur produceert een aantal eicellen die van mening is gemiddeld 120.000 / kg, kan het leven tot 40 jaar met late seksuele rijpheid (16 tot 18 jaar 12 vrouwen en 14 voor mannen) en als volwassene hij kan 3-5 meter maken voor een gewicht van 300 tot 500 kg.

Let er op dit niveau en in feite dat steursoorten zijn tal van (ten minste 24 grote families). Elke keer, veel van deze soorten worden met uitsterven bedreigd als gevolg van overbevissing hen van toepassing zijn. Visteelt presenteert zich als een veelbelovende oplossing voor het behoud van soorten steur. Het fokken van dit soort vis moeten worden aangemoedigd om de oude kaviaar te behouden!

Presentatie van de belangrijkste kaviaar producerende landen

Caviar zoals u weet is gemaakt van steur. Het is het voedsel van de keuze voor "koningen". De exclusiviteit en de zeldzaamheid van de vis die kan worden verkregen, dat wil zeggen steur, hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de opbouw van de reputatie van dit voedsel product keuzes. En als zijn grote smaak deels is gebaseerd op zijn bijnaam van "zwarte goud", de aura is dat van dit luxe product als het is voor velen. Het is kaviaar dat we het hier over hebben, maar met bijzondere aandacht voor de belangrijkste landen die het te produceren.

Eeuwenlang al kaviaar wordt genoten. De Griekse filosoof Aristoteles (4e eeuw voor Christus) zou degene die de oudste bron rapporten genoemd worden. De Romeinen en de Perzen aten kaviaar maar brij. Medische deugden werden ook toegewezen. Het is ook gemeld dat de christelijke middeleeuwen kaviaar meer werd verbruikt in plaats van vlees tijdens het vasten in de Russische regio's. Het verbruik viel dus onder een religieus kader. Het was onder het bewind van de tsaren als kaviaar de grootste glorie in Rusland heeft ervaren. De tsaren werden inderdaad al bekend om hun grote zwakte voor kaviaar zij in overdreven proporties geconsumeerd. Het was in deze tijd dat de kaviaar, in eerste instantie de armen voeden, werd het voedsel van koningen en begon een reputatie op te bouwen. Caviar klaar is inderdaad een exclusief product dat alleen de adel en de geestelijkheid mochten worden. Maar na de democratisering en liberalisering van de samenleving, verbetering van de levensomstandigheden van de middenklasse zal ertoe leiden dat hij wil ook zijn rijkdom te tonen door middel van de consumptie van kaviaar. Vandaar de statussymbool heeft vandaag. De status van kaviaar won meer bergop in de jaren 1980 en 1990 dankzij yuppies. Maar dit zou ernstig zet de soorten steuren in gevaar als gevolg van overbevissing.


Tegenwoordig grote kaviaar exporterende landen zijn Rusland en Iran. Maar vanwege de chaotische situatie ervaren door Rusland met "kaviaar maffia", is het Iran die is op dit moment het hoofd en staat bekend om het produceren van de beste kaviaar. Astrakhan is de belangrijkste productie-regio. Elke keer dat tot de 20e eeuw veel andere landen produceren ook kaviaar. Maar als gevolg van overbevissing door de steur geleden in al deze landen is er momenteel op de lijst van bedreigde dieren. Toch kunnen we vandaag zeggen dat Iran en Rusland zijn niet de enige goede kaviaar producerende landen sinds de steur landbouw ook wordt gedaan in een groot aantal landen, zoals Frankrijk bijvoorbeeld . Maar dit is niet geruststellend op alle in termen van de prijs van kaviaar op de markt, want het is in de eerste plaats een luxe product. We zeggen dat de meest betaalbare prijzen worden aangeboden aan de kant van Aquitaine. De Aquitaine kaviaar komt van de Acipenser baerii (zoetwater steur). Het is een kaviaar heeft een lange en nootachtige smaak in de mond vanwege de delicate zouten. Hij Skin antraciet grijs tot ze goudbruin zijn en erg mooi korrelgrootte. Tot slot wordt verkocht in sommige landen onder de naam kaviaar van andere vissoorten eieren. Andere landen verbiedt deze praktijk en vereisen expliciet in dit geval de eieren zijn afkomstig uit andere vissen daarnaast steur. Het is in deze gevallen van kleine eieren die zijn erg goedkoop, minder zeldzaam dan de echte kaviaar, die heel goed kunnen dienen kaviaar substituut tijdens de vakantie.

We zullen tot de conclusie dat de belangrijkste kaviaar producenten in de wereld zijn Kazachstan, Rusland, Azerbeidzjan en Iran, die grenst aan de Kaspische Zee te behouden. Als gevolg van overbevissing en vervuiling teistert de Zwarte Zee, Roemenië en Oekraïne ook geëxporteerd, maar in kleinere hoeveelheden. Naast deze vele andere landen produceren kaviaar, maar in kleine hoeveelheden.

Alle kaviaar

Le beluga

L'esturgeon Beluga meet tot maximaal 5 meter lang en weegt 500-800 kg en kunnen leven tot 100 jaar. Voordat je kunt produceren eieren moet ten minste 17 jaar, maar eenmaal volwassen, Beluga is in staat om bijna 25 kilo kaviaar. Met een kleur die varieert van licht tot donkergrijs en grotere korrels bedekt met een dunne schil, wordt het ei van de Beluga gekenmerkt door zijn unieke smaak van boter.

De beloega woont in de ijzige wateren van de Noordelijke IJszee. Het is een walvis die een zeer lange silhouet heeft. Het maakt deel uit van het gezin en heeft Monodontidae in plaats van de rugvin met een kleine ridge hobbels. En als hij in staat is om te zwemmen zonder problemen gedurende een lange periode onder het ijs, is het omdat van deze bijzondere eigenschap. Merk op dat de term "Beluga" (Delphinapterus leucas) of "Beluga" is afgeleid van de Russische "wit", dus ook de bijnaam van de witte dolfijnen soorten steur. Maar beluga draagt ​​ook de namen van de "zee kanarie" en "witte walvis" in het eerste geval als gevolg van de fluitjes en vreemde kreten hij groeit. Een ander kenmerk van Beluga dat wij ook kunnen noemen, is de bijzonder gladde huid die rood-bruin in de pasgeborene en "roomwitte" bij volwassenen. De geboorte tot de leeftijd van 3 jaar zal elk moment kleur veer leigrijs zien. Het vrouwtje is kleiner dan de mannelijke en geeft geboorte aan een enkele kleine na een draagtijd periode van één jaar. Jonge ondertussen niet volledig onafhankelijk tot en met 2 jaar geworden. De totale beluga bevolking wordt geschat op bijna 100.000 vertegenwoordigers ongeveer de helft van die in de Beaufort Zee. De rest van de bevolking wordt voornamelijk verspreid in de Canadese Arctische wateren in de Beringzee en de Hudson Bay. Er is geen noodzaak om toe te voegen dat de toekomst wordt bedreigd.

Beluga walvissen voeden zich met vis en benthische weekdieren. Ze leven in de zeeën van de Arctische en subarctische gebieden in groepen van 20 tot 200 personen en regelmatig migreren noorden naar het zuiden herfst alvorens terug te keren in het voorjaar in de ijzige wateren. Merk ook op dat de Beluga heeft een van de meest geavanceerde sonar van alle walvisachtigen. Tegenover ondergedompeld ijs kanalen die een labyrint onderzeeër, sonar dat het zeer essentieel om te kunnen zwenken en volgen vormen. Zwemmen onder het ijs, wanneer het ijs is niet meer dan 15 centimeter dik is, slaat hij met zijn hoofd om te ademen. Ook, hoewel het achtervolgt de meeste van de tijd, de hoge zeeën en kustwateren, beluga kunt ook naar een aantal rivieren. We vinden het dan ook in de St. Lawrence Rivier of de Yukon. Het is geweldig leuk als de beluga is aan de oppervlakte, om te kijken naar de veranderingen in de uitdrukking van zijn "gezicht". Het is vreemd genoeg denken man vanwege zijn brede scala aan gezichtsuitdrukkingen. Zonder enige overdrijving, kunnen we zeggen dat het zelfs mogelijk is om te weten of het in een slecht humeur, of als hij glimlachte! Maar net als veel andere walvisachtigen, beluga getroffen door een zeer intense jacht met name uit Noorwegen en Japan. En als het de vraag doet rijzen de toekomst, de vervuiling is een ander gevaar nog zorgwekkender nu. In Canada bijvoorbeeld, vervuiling van beloega's van industrieel en huishoudelijk afval is zodanig dat wanneer hun lichamen niet zijn zo zorgvuldig behandeld als in het geval van giftig afval.

Dat is een beetje aan wat was er te zeggen over de Beluga is een van de soorten van steur dat de beste kaviaar produceert. We merken vooral dat net als veel andere soorten van dezelfde klasse, de beluga wordt zeer bedreigd en strengere maatregelen moeten worden genomen als we willen hem onder onze aquatische soorten te houden en neem een lange tijd voor zijn ongeëvenaarde kaviaar.

L'osciètre

L'osciètre of oscetra is een soort van steur, die 2 meter lang kan bereiken en een gewicht tot 135 kilogram. Met een levensverwachting van 50 jaar, de steur bereikt volwassenheid op de leeftijd van 17. Men kan krijgen ongeveer 7 kilo kaviaar elk Oscetra steur. De Osetra kaviaar heeft inmiddels een iets kleinere korrel dan de Beluga maar beduidend groter dan die van Sevruga. Het heeft een heerlijke nootachtige smaak.
Kaviaar Osetra wordt geproduceerd door de oranje tot donkerbruin. Het is een kaviaar kenners als de grootste waarde en was ooit het domein van de tabellen van de vorsten van Iran. Met prachtige textuur en ongelooflijk sensueel, kaviaar geproduceerd door Osetra rolt zachtjes op de tong te exploderen met zeevruchten noten en gedroogd fruit. De Osetra presenteert verschillende vormen van korrels soms met nootachtige smaak. In de familie van osciètres was de gueldenstaedti vinden we vooral aan de oevers van Azerbeidzjan en Kazachstan, wat tamelijk Persicus op Iraanse banken en güldenstaedti Acipenser die net als zijn neef de Acipenser persicus wordt nature voor de hele Kaspische Zee gevonden. De Acipenser geeft gueldenstaedti bijzonder kaviaar sensueel en boerderijen met een licht gejodeerd smaak van cashewnoten en notities van bittere sinaasappel.

Dus veel voor wat we kunnen merken over een van Osetra steur soorten waarvan de eieren worden gebruikt voor de productie van kaviaar. Zoals u weet, kaviaar kwaliteiten zijn verschillend, omdat sommige zijn beter dan anderen, en de Osetra kaviaar is onderdeel van de high-end! de Sevruga 
Kaviaar wordt gemaakt van steur uit voornamelijk uit landen die zijn gelegen rond de Kaspische Zee: Rusland, Iran, Azerbeidzjan, Kazachstan en Turkmenistan. Met zijn gouden bruin tot zwart, kaviaar is het toppunt van luxe. Caviar rassen zijn divers en afkomstig uit 24 soorten steur gevonden in de wereld. Onder de 24 soorten steur, 3 energiebronnen bijna alle kaviaar in Europa, is de beloega (huso huso Acipenser) van Osetra (Acipenser gueldenstoedti) en Sevruga (Acipenser stellatus) verzonden alle van de Kaspische zee. Dit is de Sevruga die van bijzonder belang zullen zijn.
Merk op dat de Sevruga steur kan worden tot 2 meter en een gewicht van 18 kg gemiddeld. De levensverwachting van deze steur is 30 jaar en volwassen in 9 jaar. Een Sevruga steur kan tot 3 kilogram kaviaar. De Sevruga wordt ook gevormd donkergrijs korrels, kleine grootte en een niet te stoppen smaak. De gerechten gemaakt met deze kaviaar is het best genoten met niets toegevoegd. We kunnen te allen tijde kaviaar op blini's Sevruga of gegrild banken, bedekt met verse room serveren ook. Sommige mensen verkiezen om ervan te genieten op een witte geraspte gekookt ei, met een squeeze van citroen en boter. Vodka vergezeld van sjalot en boter wordt ook gewaardeerd door de fans.

Als u op zoek bent naar kwaliteit kaviaar en als symbool van de luxe tot in de perfectie, bevelen wij vooral de Sevruga kaviaar. Dit is inderdaad een van de beste in termen van kwaliteit, maar ook in termen van smaak en rijk aan voedingsstoffen. Dus Orde van Sevruga kaviaar en u zult er geen spijt van krijgen!

De Russische kaviaar

Voor de val van de Sovjet-Unie, Rusland was de grootste producent van zwarte kaviaar. Maar vandaag verkocht die plaats Iran is nu de grootste producent. Sterker nog, na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, de landen rond de Kaspische Zee zijn toegenomen 2-5 (Rusland, Iran, Kirgizië, Kazachstan, Azerbeidzjan). De regulering van de visserij op steur in de laatste drie landen is zeer gebrekkig elk moment, waardoor de steur reserves worden geplunderd straffeloos door zowel de bevolking dat in veel juridische instellingen. In Rusland, omdat de Russische provincie die de Kaspische Zee (Dagestan) grenst moeilijker is geworden om te dienen, maar de mond van de Wolga over Astrakhan (in deel Kaspische kust) is eigenlijk gecontroleerd door de Russische regering.

Zodra de Sovjet-Unie zou kunnen produceren tot 150 ton zwarte kaviaar per jaar, het equivalent van een zeer groot deel van de mondiale markt, maar vandaag deze productie wordt officieel gedaald tot 28 ton. Officieel is het aandeel van de steur ook gevangen is gedaald tot 1.000 ton neer van 20.000 ton wanneer een van de Sovjet-Unie nog bestond. Elke keer wordt geschat op bijna 1.000 ton ook de hoeveelheid steur gevangen door stropers buiten het officiële circuit, wat overeenkomt met 30% van de wereldproductie kaviaar markt. Als we nu proberen om een ​​blik op de Russische kaviaar wereldwijd te nemen, zullen we zien dat Rusland heeft nagelaten als Iran om internationaal te ontwikkelen van een gecentraliseerde en consistente levering van kaviaar systeem hoge kwaliteit. Volgens westerse experts, die de val van de grootste Russische producent ter wereld van kaviaar te bestuderen, de problemen die zijn leveranciers maken goederen leveringen op tijd zou veel achter deze daling zijn. Elke keer dat de Russische experts op hun beurt verklaren het verlies leidende positie van Rusland dat de Westerse groothandelaren hebben de neiging om minder dure kaviaar te kopen van smokkelaars, geen rekening houdend met de kwaliteit die is beduidend minder goed als de officile kaviaar. Zij stellen bovendien dat de illegale productie van de Russische kaviaar onder een merk identiek aan die van kaviaar geproduceerd in de normen, die in grote mate bijdragen aan de verslechtering van de prestige van de Russische kaviaar wordt op de markt gebracht.

Als we nu terug op de toekomst van de Russische kaviaar kijken, zullen we zien dat het heel veelbelovend, omdat een bedrijf (het Rosrybkhoz bedrijf) werd opgericht om te helpen redden van de soort door het bevorderen van de reproductie van steur en het verhogen van hen in vijver. Dit hielp om een ​​jaarlijkse productie van ongeveer 2 miljoen ton vis, die tweemaal de Europese productie te bereiken. Bij deze werkwijze wordt een speciale methode de steur verzamelen. Deze methode houdt levende vis en eieren volledig gebruikt voor de reproductie van de soort. Andere experimenten voor de ontwikkeling van Elevage kaviaar zijn aan de gang in Rusland, de resultaten zijn niet alle tijd nog niet bekend. Dit alles is een zeer goede manier voor Rusland om te proberen terug te winnen op de Europese markt en weer zijn positie als wereldleider kaviaar. Men ziet dit ook als de beste manier om te voorkomen dat de niet-verpakte producten verder worden ingezet in de hele wereld en de bestrijding van smokkel. Inderdaad, kan het probleem van slinkende steur niet worden opgelost door een internationale overeenkomst die de verkoop van kaviaar verboden. Dat zou inderdaad maar stropers en smokkelaars aan te moedigen om de activiteit te verdubbelen en zou een stijging van de prijs van kaviaar op de zwarte markt veroorzaken.

We zullen vasthouden aan het einde van de Russische kaviaar was vroeger het hoofd van alle andere producties in de wereld. Vandaag de dag werd overtroffen door de Iraanse kaviaar om verschillende redenen volgens Westerse deskundigen en Russische experts. Maatregelen worden elk gewenst moment worden genomen door Rusland om te proberen om zijn leiderschap te herstellen en dit suggereert een mooie toekomst voor Russische kaviaar. Elke keer dat de kwaliteit en smaak, Russische kaviaar blijft gelijk is aan zichzelf!

Iraanse kaviaar

Iran is 's werelds grootste producent van kaviaar en kaviaar is de beste op de markt. De visserij is een belangrijke bron van inkomsten in dit land, het bewijs een vijfde van de wereld de productie van kaviaar komt uit Iran. De productie van de Iraanse kaviaar wordt geleverd door de wilde steur dat een staat agentschap regelt de visserij. De steur is een bedreigde soort is goed bewaard gebleven dankzij de visquota. Wilt u meer weten over de Iraanse kaviaar weten? Lees dan verder voor onze kleine artikel.

Vanwege de intensiteit van de smaak, de Iraanse kaviaar blijft veruit het meest gewaardeerd door kenners. Om u enkele cijfers geven, kunnen we het voorbeeld van de Iraanse kaviaar visserij in 2005, die een spectaculaire stijging van de prijzen ervaren nemen. De prijs van de Iraanse kaviaar visserij in 2005 heeft inderdaad bereikt hoogten nooit onderzocht sinds. Premium Osetra was op € 3,726 per kilo, terwijl hij op € 2,360 vorig jaar en € 1400 was het jaar daarvoor. Als voor de Classic Osetra was hij op € 3,366 per kg (prijs) € 2.100 ten opzichte van vorig jaar. En deze indrukwekkende succes van de Iraanse kaviaar in de wereld markt blijft tot nu toe. Als we nu proberen om terug te kijken op finesse en kwaliteit die de Iraanse kaviaar karakteriseren, zien we voor het eerst dat de Iraanse kaviaar is zeer voedzaam. Sterker nog, de Kaspische Zee, waar de Iraanse kaviaar komt een reputatie voor het hosten van grote steur. Dit is eigenlijk het beste kader voor de productie van eieren door de steur.

Iran kaviaar heeft ook een lage calorie, maar is bijzonder rijk aan lecithine (75%), de goede cholesterol (25%) en eiwit. Vitamine A, C, B2, B6, B12 en PP zijn die verder gevonden dat in deze kaviaar ook die pantotheenzuur en folliculaire. Aan de andere kant moeten we ook niet vergeten dat kaviaar is een delicate en bederfelijk product. Dus zelfs als de Iraanse kaviaar staat bekend om zijn onovertroffen kwaliteit, het moet in goede omstandigheden bewaard te blijven in goede staat. De ideale opslagoplossing raamwerk is een koude plek, waar hij heerst bij voorkeur een temperatuur van 28 C of -2 C. De kaviaar kan eigenlijk niet bevriezen deze graden vanwege de olietemperatuur. Afhankelijk van de productiedatum kan worden gehandhaafd bijvoorbeeld gepasteuriseerde kaviaar 3-6 maanden. Ten slotte moet een blikje kaviaar na opening snel verbruiken, bij voorkeur binnen 3 dagen vooruit na opening.

We besluiten door te zeggen dat de Iraanse kaviaar is de beste in de wereld, dan is dat omdat zijn productie-site (de Kaspische Zee) is de beste in de wereld en dat de productie wordt zeer goed gecontroleerd en gereguleerd door de Iraanse regering . De kosten op de markt elk moment is niet binnen het bereik van iedereen, maar de smaak is veruit de beste in de wereld.

Caviar met Petrossian

Het was in de jaren 1920 dat Melkoum en Mouchegh Petrossian, twee broers van Armeense afkomst, vervoerd naar Parijs de magische wereld van kaviaar. Zij waren het die achter het bedrijf Petrossian, een bedrijf dat vandaag de dag neemt de status van de eerste koper en importeur in de wereld van kaviaar waren. Lees de volgende regels voor meer informatie over Petrossian onderneming en haar activiteiten te leren.
Het is op de Iraanse kust van de Kaspische Zee, de Petrossian broers waren geboren, werden ze vervolgens verhoogd aan Russische zijde voordat emigreren naar Frankrijk om hun studies van de rechtsstaat en de geneeskunde blijven dat ze moesten stoppen voor de Russische revolutie van 1917 in Parijs georganiseerd tijdens de Roaring Twenties vele prinsen, de Russische aristocraten en intellectuelen die ook van hun culinaire en artistieke tradities hebben gebracht: Kandinsky, Stravinsky, Diaghilev ... en natuurlijk de Petrossian kaviaar. De broers voor het eerst gewerkt met César Ritz, Place Vendome, die kwam om permanent installeren van de kaviaar naar de hoogste rang van de gastronomie, dankzij het prestige van zijn recepties. Sinds enkele tientallen jaren, de Petrossian bedrijf blijft groeien en te diversifiëren. Ze richtte wereldwijd en met de beste producenten geprivilegieerde partnerships aan klanten bieden wat het beste is voor kaviaar.

Als u op zoek bent naar de beste kaviaar uit de meest prestigieuze soorten steur is op Petrossian je kunt vinden in zijn beroemde Imperial Selection. Het is inderdaad opmerkelijk, omdat een sterke selectie die u de unieke Sevruga, uitstekende Ossetra en de onvergelijkbare Beluga vindt in al hun pracht. Maar buiten de high-end kaviaar, Petrossian's House biedt ook een breed scala aan andere uitzonderlijke gerechten, waaronder foie-gras of truffel Natuur, zalm en andere gerookte vis, evenals thee en koffie Petrossian ondertekend en gearomatiseerde chocolade. Voor elk van deze producten, bent u verzekerd van een vereiste voor de kwaliteit en gastronomische superioriteit dat de reputatie van het Huis Petrossian wereldwijd gesmeed. Door aldus het beheersen van uw kaviaar uit Petrossian, bent u verzekerd altijd een uitzonderlijk product en een onberispelijke kwaliteit te ontvangen.

Dus als u op zoek naar de beste kaviaar, en dit ongeacht de aard van de kaviaar die u wilt, kunt u contact opnemen Petrossian en u zult niet teleurgesteld worden. De expertise en professionaliteit van het bedrijf zullen de beste kwaliteit van kracht voor alle producten die u koopt van het huis. Voor uw Caviar trakteer uzelf dus de beste, genieten van de Petrossian!