Bas Armagnac Castarède 1987

1987 - Bas Armagnac Castarède - (50cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 13 loyalty points . Your cart will contain total 13 points that can be converted into a voucher of € 1,30 .


€ 136,00
Inclusief belasting

1987 - Bas Armagnac Castarède - (50cl) 

Aantal
Laatste items in voorraad

1987 - Bas Armagnac Castarède - (50cl) 

Bas Armagnac

Het huis Castarède, opgericht in 1832 is Het Oudste Armagnac-huis in Een beheert Verzameling wijnjaren, Waarvan van Oudste dateert uit 1888. This Unieke knowhow, gebouwd door De Zes Generaties sterven op Elkaar volgden, leverde hen Een op als Reputatie Excellentie naar Hele Wereld. Officiële van Armagnac G8 in Evian in 2003, Armagnac van Het Laatste van duurste diner van de 20ste eeuw in Gavroche in Londen ...
Het huis Castarède Ligt in Het Hart van Bas Armagnac Heeft Een van Wijngaard 16 hectare. Genoemde landgoed, DAT Een 16e-eeuws kasteel omringt, is helping staat OM Hun kip in distillatieproductie Meester je Blijven tot veroudering their Armagnac in local eiken vaten. Armagnac Castarède onderscheiden Zich deur veroudering veranderen dan sterven deur de opgelegd Regelgeving. Heeft Een familie van Castarède belangrijkste wijncollecties.
Kenmerken vintage van

Naam van wijn: Armagnac Vintage 1987 Castarède
Regio Charente
BENAMING Bas Armagnac
Kleur: Spirits
Jaar: 1987
druif:
Alcoholgraad: 40%
Conditionement:
Tip: Serveren op kamertemperatuur
Domein in wijn: meer dan 175 jaar ervaring, liefde in werk, hielp familie Castarède Om Te verwerven kennis via de selectie van Het Beste van producties Armagnac, van Wijze van destillatie in Fokken of this brandewijn specifiek Type Frans. De familie Heeft Twee Castarède multicentenaires Kelders: Één op oevers van Baise: Brug Bordes (Lavardac) in Lot-et-Garonne, van van wijn Bakermat marketing (marketing, sterven op DAT moment van binnenwateren deur). Van vergrijzing Van de Kelder, Een echte "eco museum" Werd in dezelfde geest Oprichting als in de eeuw Negentiende bewaard. Het Wordt als Een beschouwd deur Deskundigen uitzonderlijke Plek voor als veroudering Gevolg Aanwezigheid of this van rivier, fuck, sterven Opmerkelijk isotherme omstandigheden creëert. Provides Het Beste for oude verouderingsomstandigheden jaargangen. De andere, in Mauleon d'Armagnac, gelegen in Grand Bas Armagnac, Waar het Kasteel Maniban, Omringd door Wijngaarden, geplant Drie Varianten: Mad White Colombard, Saint-Emilion.
beloningen:
Proeven in Bewaren

Oog: lichtgouden kleur.
Neus: Neus levendig, nerveus, eiken vanille.
Smaak: Zoet in zalvend in mond, pittig, vlezig in gestructureerd.
Drinken van:
Drink for:
Openen:
Serveer: Serveer kamertemperatuur op.
Gourmet Suggesties

Nieuw

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)