• Out-of-Stock
Champagne Doyard "doux!" 75cl

Champagne Doyard "doux!" 75cl

redeem
By buying this product you can collect up to 29 loyalty points . Your cart will contain total 29 points that can be converted into a voucher of €2.90 .


€299.00
Tax included

Champagne Doyard "doux!" 75cl 

Quantity
Out-of-Stock

Champagne Doyard "doux!" 75cl 

Champagne Doyard "zoet!" 75cl

CHAMPAGNE DOYARD

Een explosie van smaak, op rijp fruit, honing en evolutionaire tonen. In de mond is het zijdezacht, terwijl de bubbels uiterst delicaat zijn.

Deze champagne, die is gemaakt zoals het vroeger was, wordt geleverd in een "ouderwetse" fles en in zijn biechtstoel vergezeld van zijn verklarende perkament.

Op een ganzenlever of op een galadessert.

DE LIBERTIJNS

De cuvée "La Libertine" van Maison Doyard is het hoogtepunt van meer dan een decennium aan onderzoek. Het doel was om zo dicht mogelijk bij de smaakkenmerken van de eerste sprankelende Champagne-wijnen te komen.
Deze Cuvee verwijst naar de Champagne wijnen geproduceerd in de achttiende eeuw, de eeuw van lichten en technische ontdekkingen ... Maar het is ook de eeuw van intriges en optredens. De Libertine is geïnspireerd op wijnen uit de 18e eeuw, maar is een wijn die vandaag wordt geproduceerd, in tegenstelling tot andere Champagne-wijnen ...
De essentiële uitdaging was om bij het proeven een balans te vinden tussen een zeer hoge suikerdosering en toch een frisse afdronk.
Het was noodzakelijk dat de presentatie van deze Cuvee ook het dichtst bij de eerste flessen Champagne ligt. De vorm van de fles, de kleur, de textuur en henneprollen zijn de exacte replica hiervan. Alleen de hennepstreng, in de vorm van een vrouwelijk korset rond de hals van de fles, is een hedendaagse creatie.
Libertine heeft geen equivalent en benadert geen huidige Champagne.
Zijn roeping is om een ​​moment van delen te begeleiden, op een uur van de dag of de nacht, zonder andere beperkingen van het proeven.

New

No customer reviews for the moment.